Haberler

Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat: "Naim Süleymanoğlu'na Çok Başarılı Bir Karaciğer Nakli Yaptık"

Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun ameliyatının başarılı geçtiğini ve durumunun iyi olduğunu açıklayarak, “Ameliyat yaklaşık 8 saat sürdü.

Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun ameliyatının başarılı geçtiğini ve durumunun iyi olduğunu açıklayarak, "Ameliyat yaklaşık 8 saat sürdü. Her şey planladığımız gibi oldu" dedi.

Dünya ve Olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun Memorial Hastanesi'nde yapılan karaciğer nakli ameliyatı başarıyla tamamlandı. Operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sizlere mutlu haber paylaşmak için buradayız. Milli kahramanımız yoğun bir tedavi sürecindeydi. Karaciğer yetmezliği ile karşı karşıya kalmıştı. Daha önce karaciğer yetmezliği siroz hastalığı vardı. Ancak son 15 günde ani gelişen bir tablo gelişti. Yaklaşık 1 hafta hastaneye aldık. Yoğun bir tedaviden sonra karaciğer nakli yapmamız gerekiyordu. Bunun için hazırladık. En ideal şartı ve zamanı ayarladık. Bu süreç içerisinde kadravra donör adayı bekledik. Çok şükür onlarda oldu. Gün bugündü. Çok başarılı bir karaciğer nakli yaptık. Yaklaşık 8 saat sürdü. Her şey planladığımız gibi oldu. Kendisi şu an çok iyi. Bir müddet daha yoğun bakımda kalacak" diye konuştu.

"Naim tüm milletimizin emanetiydi"

Tedavi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet büyüklerinin yakından ilgilendiğini söyleyen Polat, "Naim tüm milletimizin emanetiydi. Müjdeli haberi vermek istiyoruz. Naim şu anda çok iyi. Bundan sonraki süreci de atlatacak. Naim başarılabilecek zor şeyleri başardı. Ekibime ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Polat, ayrıca karaciğerini veren kişinin de durumunun iyi olduğunu açıkladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Naim Süleymanoğlu Yalçın Polat Memorial Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title