Haberler

Poşetini Alan Geldi, Karda Doyasıya Eğlendi

Gümüşhane'de kar yağışının ardından okulların da tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, anne ve babalarıyla birlikte kent merkezinin dik rampalarında poşetlerin üzerinde kaydı.

Gümüşhane'de kar yağışının ardından okulların da tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, anne ve babalarıyla birlikte kent merkezinin dik rampalarında poşetlerin üzerinde kaydı. Akşama kadar devam eden ve il merkezinde 20 santimetreyi aşan kar kalınlığının ardından il genelinde okulların da 1 gün tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, gecenin karanlığında şehrin yüksek apartmanlarının arasında dik rampalarda kayarak doyasıya eğlendi. Evlerden getirdikleri poşetleri kullanan çocukların bazıları poşetlerin içerisini yumuşak ve hızlı olması için karla doldururken, zaman zaman tehlikeli anlar yaşanan bölgede çocuklar kaymanın tadını doyasıya çıkardı. Oldukça dik olması nedeniyle kar yağışının ardından araçların inip çıkamadığı İnönü Mahallesi Aydın Doğan Caddesindeki dik rampada kayan çocukların sesini duyan komşuları da poşetleriyle bölgeye gelerek çocukların mutluluğuna ortak oldu.

"POŞETİN İÇERİSİNDE KAR DOLDURUYORUM Kİ HEM YUMUŞAK OLSUN HEM DE DAHA HIZLI GİTSİN" Gecenin ilerleyen saatlerine kadar anne ve babalarıyla eğlencenin doruğuna ulaşarak kahkahaları apartman duvarlarında yankılanan çocuklardan 10 yaşındaki Kayra Yücel, kar yağışının ardından abisi ve annesiyle birlikte poşetle kaydıklarını belirterek, "Okulların tatil olması nedeniyle çok mutluyuz. Poşetle kayıyorum. İçerisinde de kar dolduruyorum ki hem yumuşak olsun hem de daha hızlı gitsin. Kayak eğitimi de almıştım zaten" dedi. Kardeşiyle birlikte kızakla kayan çocuklardan Ahmet Sefa Ergin de tatili fırsat bilerek gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaydıklarını ve çok eğlenceli olduğunu söyledi. Kaydıkları yere araç gelmediği için tehlikesi olmadığını kaydeden Ergin, şehir merkezinde kaymanın ayrı bir zevki olduğunu sözlerine ekledi.

(Recep Ergin /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhane Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title