Haberler

Gülşen, Konserdeki Sunucunun "Çorabını Çek" Uyarısına "Şuursuz Sunucu" Diyerek Karşılık Verdi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Gülşen Ordu'da verdiği konserde sunucunun "Çorabını çek başkan sahneye çıkıyor" demesine çok sinirlendi. Gülşen,"Şuursuz sunucu" diyerek tepkisini gösterdi.

Ordu'da konser veren Gülşen, sahne kıyafetinin bir parçası olan çorap çizmesi gösterinin sonuna doğru aşağıya indi. Belediye başkanın sahneye çiçek vermesi için anaons yapan sunucu Gülşen'e "Çorabını çek başkan sahneye çıkyor" diye uyarıda bulununca Gülşen, çileden çıktı.

SUNUCUYA TEPKİ GÖSTERDİ

Gülşen'de sunucuya tepki olarak "Pardon siz ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlarmısınız,şaka yaptıysanız şaka kaldırmak kadar samimiyetimiz yok" diyerek çıkıştı.

Gülşen, Konserdeki Sunucunun 'Çorabını Çek' Uyarısına 'Şuursuz Sunucu' Diyerek Karşılık Verdi

"BANA ÇORABINI ÇEK DİYEN ŞUURSUZ SUNUCUYU ÇIKARTMAYIN"

Daha sonra Belediye Başkanı Gülşen'e çiçek vermek için sahneye çıktı.? Gülşen belediye başkanına "bana çorabını çek diyen şuursuz sunucuları buraya çıkartmayacağınıza inanıyorum böyle sunucular yakışmıyor Orduya" dedi.

Popçu Gülşen Konserdeki Sunucunun 'Çorabını Çek' Uyarısına 'Şuursuz Sunucu' Diyerek Karşılık Verdi

SAHNE SONUNA KADAR TEPKİSİNE DEVAM ETTİ

Şarkı söylemeye başlayınca da öne geçip çorabını hep indirerek tepkisini sahnesi boyunca gösterdi.

Popçu Gülşen Konserdeki Sunucunun 'Çorabını Çek' Uyarısına 'Şuursuz Sunucu' Diyerek Karşılık Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ordu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (42)

nazan:

abartma istersen gülşen sen de. Bir sanatçıya napması gerektiğini söyleyemez falan. idil biret, semiha Berksoy, leyla gencer falan sandı kendini zaar

14
4
yanıtYanıtla
isim:

onlar kim gülşen in yanında her devrin sanatçısı vardır bu devrinde en yetenekli ses ve beste sanatkarı

yanıt2
yanıt3
ismini:

yavrum kaldır kollarını mı sanat inleyerek şarkı söylemek mi!!!

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

sanatçılara haddinden fazla değer verildiği için böyle kendilerini önemli sanıyorlar. . sonuçta sunucu halktan insan

9
8
yanıtYanıtla
büşra:

HATSIZ SALAK BEYINSIZ SANANEEE

5
12
yanıtYanıtla
Büşranın Annesi:

be kızım ben seni sabahleyin markete ekmek almaya gönderdim daha haalaa gelmedin eve gelince seni terligimle haşlayacanım seni gidi dandik seni.

yanıt3
yanıt1
Rambo Dortmund:

yazıklar olsun sana büşra annenin elini öp ve derhal helallik al yoksa gayyayı boylayacaksın.

yanıt3
yanıt1
büşranın dayısı:

ben sana kaç kere dedim anneni kızdırma hala ekmek gitmemiş eve çabuk dön akşam yeme gelcem annene yardım et terbiyesiz

yanıt2
yanıt1
büşra:

arkadasim bence sen git bi beyin al cunki sendeki pas tutmus eskimiş

yanıt3
yanıt3
Dürbünlü:

Biz ahlakı 95 sene önce kaybettik...

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title