Haberler

Polonya maçının ardından

Güncelleme:

FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Polonya'yı 52-41 mağlup eden A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu ve kaptan Bahar Çağlar Ökten, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Polonya'yı 52-41 mağlup eden A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu ve kaptan Bahar Çağlar Ökten, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "Bugün maçın aslında baş rolünde İzmitli sporseverler vardı. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. Maç içerisinde inişli çıkışlı grafiklerimiz oldu. Zaman zaman skor bulmakta zorlandık. Ama müdafaada hiçbir zaman geri adım atmadık. Zaten Türk Milli Takımı'nın en önemli özelliği bu. Müdafaayı hiçbir zaman için bırakmıyoruz. Hücumda çözmemiz gereken problemlerimiz var. İç-dış dengesini sağlamakta ve rakip baskıyı artırdığı zaman maalesef skor bulmakta çok zorlanıyoruz. Dolayısıyla buralarda daha dikkatli olmamız, önce iyi bir analizini yapıp sonra da bunu çözmemiz lazım" diye konuştu.

"EKSİK YÖNLERİMİZİ ÇÖZME YÖNÜNDE ÇALIŞACAĞIZ'"

Hazırlık döneminde eksik tarafları çözme yönünde çalışacaklarını ifade eden Yıldızoğlu, şöyle devam etti:  "Bugün oyuncularımın mücadele anlamında gösterdikleri performanstan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Ama hücumda, bir kısmı onların liglerde aldıkları roller ve sorumluluklarla ilgili. Orada, Türkiye ligindeki yabancı sayısına takılıp burada alabilecekleri sorumlulukları maalesef kendi takımlarında alamıyorlar. Dolayısıyla bu savaşın bir kısmını burada vermemiz lazım. Bir kısmını liglerdeki rollerimizde vermemiz lazım. Önümüzde hazırlık için uzun bir dönem var. Bu dönemde dikkatli çalışıp, eksik taraflarımızı çözme yönünde çalışarak maçların rövanşına hazır olmaya çalışacağız."

"PES ETMEDİK, BİRLİĞİMİZİ KORUDUK"

Takım kaptanı Bahar Çağlar Ökten ise "Gerçekten çok özlemişiz. Pandemi sürecinde seyircimizden uzak kalmıştık. Bu bizi gerçekten ekstra motive ve mutlu etti. Maçın başından sonuna kadar bu desteği hissetmek çok güzel. Maça başladığımız andan itibaren yaptığımız hatalarda da, pozitif olaylarda da hiçbir zaman geriye adım atmadık, pes etmedik ve birliğimizi koruduk. Bu sayede galip geldiğimize inanıyorum. Bizim için güzel bir başlangıç oldu. 2'de 2 yaptık. İnşallah yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Biz kadın basketbol takımları olarak her zaman Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve olimpiyatları hedefliyoruz ve bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdi sırada 2023 Avrupa Şampiyonası var. Buraya gitmek için de kesinlikle elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bahar Çağlar Ökten basketbol Polonya Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title