Haberler

MHP Eğil İlçesinde Seçim Bürosu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, tüm saldırı ve tahriklere rağmen kendilerine yakışan bir kararlılıkla sivil demokratik siyaseti geliştirmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, tüm saldırı ve tahriklere rağmen kendilerine yakışan bir kararlılıkla sivil demokratik siyaseti geliştirmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç, MHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Bozkaya, MHP Eğil İlçe Başkanı Abdullah Karakoç, MHP Eğil Belediye Başkan adayı Kemal Adıyaman ve kalabalık bir partili grubu ile Eğil ilçesinde seçim irtibat bürosu açılışını yaptı. Seçim irtibat bürosu kurdelesini kesen Şükrü Alnıaçık, yaptığı açıklamada açılışını yaptıkları seçim irtibat bürosunun hayırlı olmasını diledi. Alnıaçık, "Diyarbakır ilimizin Eğil ilçesindeki seçim irtibat bürosunun vatana, millete, partimize ve ülküdaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Diyarbakır bizim vatanımızın güzel köşelerinden biri. Diyarbakır'da şunu gördük, Diyarbakır halkındaki Anadolu sıcaklığı zeminindeki Türk İslam kültürü eğer bir takım karanlık odakları tarafından provoke edilmezse, bu kardeşlik ve ülkü birliği, ideal birliği, vatanın milletin daha ileriye gitmesini bozacak oyunlar olmazsa, Diyarbakır bizim en kolay büyüyebileceğimiz, en rahat oy alabileceğimiz illerden biri. O yüzden gerek dün Kulp ilçesinde ve gerekse bu gün Eğil ile Ergani ilçelerinde yapacağımız saha çalışmalarında bir kez daha halkımızın bize olan teveccühünü görüyoruz. Zora ve çileye talip olan, halkımızın dertlerini yerinde görüp çözmeye çalışan adaylarımızın hepsi de bu bölgenin insanları, bu milletin sıkıntılarına, dertlerine derman olacak gerçek siyasi partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu anlatıyoruz" dedi.

"TÜRK BAYRAĞINI İLE ÜÇ HİLALİ DİYARBAKIR VE İLÇELERİNDE DALGALANDIRACIĞIZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, bölgede yaptıkları gezi ve incelemelerin ardından Türk bayrağı ve üç hilali Diyarbakır ile ilçelerinde dalgalandıracaklarını söyledi. Alnıaçık, "Siyasetine kan bulaştırmadan yürümenin, bize yapılan bütün saldırı ve tahriklere rağmen, bize yakışan bir kararlılıkla, sivil demokratik siyaseti geliştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bunu Eğil halkı ile paylaşmak için buradayız. Dolayısıyla bu ilçe seçim büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hem şanlı Türk bayrağımızı, hem de MHP'nin bayrağı olan üç hilali Diyarbakır ve Eğil başta olmak üzere tüm ilçelerde dalgalandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title