Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğal gaz desteğini nisan ayına kadar uzatıyoruz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta düzenlediği mitingde doğal gaz desteğinin devam edeceğini açıklayarak, "Nisan ayından beri 25 metreküplük miktarı, ne yapıyoruz, faturalardan düşüyoruz. Bu uygulamayı nisan 2024 dönemine kadar devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta yaptığı mitingde doğal gaz desteğinin devam edeceğini duyurdu. Erdoğan, "Nisan ayından beri 25 metreküplük miktarı, ne yapıyoruz, faturalardan düşüyoruz. Bu uygulamayı nisan 2024 dönemine kadar devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın bütçesine toplam 87 milyar lira tutarında doğrudan destek sağlamış olacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Madenci Anıtı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, faturalardaki 25 metreküplük doğal gaz desteğinin nisan ayına kadar süreceğini ifade etti.

"Şehrimize en son bundan sadece 9 ay önce 20 Nisan tarihinde gelmiştik. Ziyaretimizde milletimizin asırlık hayallerinden olan Karadeniz doğal gazını resmen devreye almanın gururunu yaşamıştık." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filyos'taki törenimizde, müjdesini verdiğimiz ücretsiz doğal gaz desteğimizi halen sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

DOĞAL GAZ DESTEĞİ NİSAN AYINA KADAR SÜRECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "İlk ay, ısınma dahil konutlardan hiçbir ücret almadık. Yani, vatandaşlarımızın doğal gaz faturasını devlet olarak biz ödedik. Daha sonra 11 ay boyunca konutlardaki mutfak ve su ısıtma için kullanılan 25 metreküplük doğal gaz tüketiminin bilabedel olacağını söyledik. Nisan ayından beri 25 metreküplük miktarı, ne yapıyoruz, faturalardan düşüyoruz. Bu uygulamayı nisan 2024 dönemine kadar devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın bütçesine toplam 87 milyar lira tutarında doğrudan destek sağlamış olacağız." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak Enerji Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (6)

Ozan Polat:

Yani 31 mart seçimlerinden hemen sonra destekli fatura dönemi bitiyor. Hıııııımmmmmmm

36
1
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Ben "bekarlara bedava tek katlı köy veya kent evi" müjdesi için bekliyorum. Boş arsada olur. Üstüne tahtalar ile kendim ev yaparım ve depremde ölmem. Doğal gaz ile aram pek iyi değil çünkü PARA gerektiriyor. Para bulmak ise ZOR çünkü para basmak için özel YAZICILAR olmalı hükümet'de. Bilgisayarlar olmalı. ve saire ve saire.

2
8
yanıtYanıtla
Ozan Polat:

Sen ne konuşuyon değişik.

yanıt9
yanıt2
Hasim Yildiz:

Hem mal hem de mimar

yanıt5
yanıt2
ARAS ÇEKİÇ:

SÜTÜNÜ İÇTİNMİ KAFAN YİNE MİLYON OLMUŞ

yanıt2
yanıt1
hikmet yaşar:

müjdeye bak müjdeye seçim bitiyor destek bitiyor bizim yandaşlar bunu bile görmeyecek kadar at gözlüğü takıyorlar

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title