Haberler

Akşener'den Erdoğan'ın canlı yayındaki enflasyon çıkışına yanıt: Evet aynen, netice gerçekten ortada

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı televizyon programında yaptığı "Faiz sebep enflasyon neticedir. Buna inanmayanlar olabilir. Ben böyle inanıyorum. Alansa, benim alanım da ekonomi ve neticesi ortada" açıklamasına İYİ Parti lideri Akşener'den yanıt geldi. Akşener programın bitiminde Erdoğan'ın yayın görüntülerini paylaşıp "Evet aynen Sayın Erdoğan. 'Netice' gerçekten ortada…" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı televizyon programında faiz ve enflasyonla ilgili tespitini yineledi. Bir ekonomist olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Faiz sebep enflasyon neticedir. Buna inanmayanlar olabilir. Ben böyle inanıyorum. Alansa, benim alanım da ekonomi ve neticesi ortada" ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN YANIT GECİKMEDİ

Erdoğan'ın bu sözlerine İYİ Parti lideri Meral Akşener'den yanıt geldi. Erdoğan'ın o açıklamasını sosyal medyadan paylaşan Akşener, "Evet aynen Sayın Erdoğan. 'Netice' gerçekten ortada…" dedi.

Akşener'den Erdoğan'ın canlı yayındaki enflasyon çıkışına yanıt: Evet aynen, netice gerçekten ortada

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İYİ Parti Ekonomi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Yorumcu Davut :

bizim muhalefet boş beleş insanlardan oluşuyor ne yazık ki. iha/siha ürettiğimiz için bile ülkemize ekonomik yaptırım uygulanıyor ki bu yaptırımların sadece bir tanesi. pkk ya yapılan operasyonlar içinde aynı şekilde. bu kadar yaptırımı abd kendine uygulasa iflas ederdi. biraz insaf..

51
132
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

bir örnek verebilir misin ekonomik yaptırımlara

yanıt60
yanıt15
masteng aston:

Eskiden yag kuyrugu varidi diye ortaligi ayaga kaldiranlar ambargo vardi demiyor.ama simdi konu erdogan olunca bahane ariyorlar.

40
14
yanıtYanıtla
gökhan tan:

ulan bu millet akepenin yüzünden yaşadığımız bu yüzyılda bu ülkede tanzim kuyrukları gördü, evine 1 kg domates alabilmek için. sen bu kafayı yakalamak için ne içiyorsun?

yanıt1
yanıt0
son osmanlı:

Sayın Akşenerin elinde sihirli bir değnek var sanırım dokundumu ürünlerin fiyatı bir anda düşüp, hayat güllük gülistanlık olacak herhalde :))

10
20
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ya ablacığım senin ki nasıl hacılık. namaz da kılıyorsun. sonra faizi savunuyorsun. faiz kesinlikle sömürüdür. ve büyük günahtır. ya inandığın gibi yaşa. ya da yaşadığın gibi inan

11
10
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

bana bin lira borç versene sana bir sene sonra bin lira olarak öderim söz:))

yanıt7
yanıt5
Mevlüt:

Başta 6 lı mada olsaydı durumumuzun daha vahim olacağı kesindi.

8
13
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

emekli olmali zaten aday olamaz

17
4
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Çatlasanız da patlasanız da 2023 te Millet Erdoğanı seçecek. Durmak yok yola devam

6
12
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title