Haberler

Polisi Hareketlendiren İhbar

Erzurum'da Grevdeki Türk Telekom İşçilerinin 15'inin Bugün Greve Son Verip İşe Başlamak İstedikleri Yönünde Alınan İhbar, Polisi Harekete Geçirdi.

Erzurum'da grevdeki Türk Telekom işçilerinin 15'inin bugün greve son verip işe başlamak istedikleri yönünde alınan ihbar, polisi harekete geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, saat 15.30 sıralarında alınan bir ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi, Yenişehir semtindeki Erzurum İl Telekom Müdürlüğü'ne sevk edildi. Grevdeki 15 işçinin greve son verip işe başlamak istedikleri, ancak diğer grevci işçilerin bu duruma müsaade etmedikleri yönündeki bilgiler doğrultusunda olay yerine giden polis ekipleri, ihbarların asılsız olduğunu anladı. Herhangi olumsuz bir olayın meydana gelmemesi için bölgeye sevk edilen çevik kuvvet ekipleri, resmi ve sivil polisler, bir

süre olayı araştırdılar. Yaklaşık 1 saat süren bekleyiş sonrası İl Telekom Müdürlüğü önüne Haber-İş Sendikası Erzurum Temsilcisi Mücahit Özdemir geldi. Polis amirlerinin Özdemir'le yaptığı görüşme sonucu olay aydınlığa kavuşurken, ekipler normale döndü.

Öte yandan, önceki gün Aşağı Mumcu semtinde gece saatlerinde 210 promil alkollü olarak telefon ve internet hatlarının toplandığı saha dolabına zarar verirken polis tarafından suçüstü yakalanan grevci işçilerden M.Ö'nün, alkol tedavisi için psikiyatri servisine yatırıldığı belirtildi.

(AA-İRT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title