Haberler

"PERYÖN Trakya Yeni İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yasasını Konuştu"

Güncelleme:

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından Av. Cüneyt DANAR'ın ışığında bir eğitim organize edildi.

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından 19 Temmuz 2012 Perşembe, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı ve Bilirkişisi Av. Cüneyt DANAR'ın ışığında bir eğitim organize edildi. Silverside Otel'de gerçekleştirilen eğitimde bir çok PERYÖN üyesi, misafir ve dost her zaman olduğu gibi bir araya geldi.

Yeni kanun olarak 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 30 Haziran 2012 günü resmi gazetede yayınlanarak kabul edilmişti. Kanun yeni getirileri, bilinmeyenleri, yanlış bilinenleri gibi birçok yönünün ortaya atıldığı eğitimde, Yeni Kanunun hemen hemen her maddesine değinildi.

İşyerinde Sendika Temsilcisi var ise "çalışan temsilcisi" olmasına gerek olmadığına, işverenin, iş kazası, meslek hastalığı veya sağlık nedeniyle tekrarlanan istirahatlardan sonra işe dönüşlerinde talep etmeleri halinde işçilere sağlık raporu aldırmak zorunda olduğu, İş verenin iş kazası niteliği taşımayan, iş yeri ya da iş ekipmanını zarar uğratan olaylar hakkında rapor düzenlemek zorunda olduğu toplantının gündeminde ki en önemli konulardandı.

Katılımcıların yoğun ilgi ile karşıladığı 100 kişiye yakın bir katılımcı sayısının olduğu eğitimde, katılımcıların soru cevapları beğeni ve ilgilerini gösterdi.

PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber ÇETİN'in aynı gün doğum günü olması sebebiyle PERYÖN'lüler Çetin'e hoş bir sürpriz hazırladılar, eğitime ara verilemesinin ardından ışıklar kapandı ve Özber ÇETİN için yapılmış doğum günü slaytı izlendi. Sonrasında Üzerinde PERYÖN'ün logosunun olduğu "nice yıllara başkanımız" yazan pastadaki mumları üfleyerek kızı ve eşi ile pasta kesen Özber ÇETİN; durumun kendisini çok mutlu ettiğini gün itibarı ile sabahtan başlamak üzere çok farklı güzel sürprizler yaşadığını ve hayatının en güzel doğum günlerinden birini yaşadığını belirtti.

Doğum günü kutlaması ve eğitim arasının bir arada gerçekleşmesinin ardından devam edilen eğitimde bir çok konu açığa kavuşturuldu. Eğitim sonunda Cüneyt DANAR ile konuşma fırsatı bulan katılımcılar özel sorularını bire bir olarak kendisine iletip yanıt alabildiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trakya Bölgesi Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title