Haberler

Pascal Nouma'ya Duygusal Ödül

Güncelleme:

Survivor All Star'da ödül oyununu kazanan Pascal Nouma, 3 aylık kızını ilk kez gördü. Ailesi tarafından gönderilen bu fotoğraf Nouma'yı çok duygulandırdı.

Survivor All Star yarışmasında ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ödül olarak Ünlüler'e, ailelerinden gelen fotoğraflar gösterildi.

10 GÜNLÜKKEN AYRILMIŞTI

2 aydır adada yaşam mücadelesi veren Ünlüler takımı yarışmacılarından Pascal Nouma, adaya gitmeden önce baba olmuş, kızı Jena Elma Nouma'dan daha 10 günlükken ayrılmak zorunda kalmıştı.

Yarışma için 10 günlük kızı Elma'dan ayrılan Pascal Nouma, kazandığı ödül oyununda kızının 3 aylık fotoğraflarını görünce duygusal anlar yaşadı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Pascal Nouma Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

Adınızı Yazın:

bencede turabi birinci olmalı her zaman doğal ve dürüst davranıyor

17
92
yanıtYanıtla
urfali:

la bu salak gidmedimi turkiyeden

5
44
yanıtYanıtla
DeryaMobil-IOS:

Bence birinci olması gereken tek kişi doğukandır

41
7
yanıtYanıtla
gamze:

zenci bebekleri küçükken çok tatlılar bayıldım bebeğe

42
4
yanıtYanıtla
bilge ozturkoglumobilWeb@haberler.com:

Maşşallah nasilda gülüyor inşallah hep boyle gülmeyi nasip eder ALLAH hep boyle güzel Gülsün JENA ELMA

40
3
yanıtYanıtla
kerim:

defolsun ulkemden, fransada adam yerine koymuyorlar bu adami turkiyedeki gavurlar bu adami kral ilan etti

16
26
yanıtYanıtla
AloMobil-IOS:

Cok tatlı bir bebek. Masallah.

38
2
yanıtYanıtla
ersin kocaeli:

ulan sanki vatan için çarpışmadalar yürüyün lan cebinizi doldurmaya oradasınız. birde milleti duygusallığa sokmaya çalışıyorsunuz denyolar. acun karaktersiz adamın tekisin.

23
16
yanıtYanıtla
BİRİ:

SANIRSINIZ Kİ ÜLKEMİZİN MENFAATİ İÇİN DOMİNİKE VATANİ GÖREVE GİTTİLER. AĞLAMALAR, AİLELERİ ÖZLEMELER, AÇLIKTAN YAKINMALAR. SEVEREK İZLİYORDUM AMA BU TÜR HAREKETLER SOĞUTUYOR ARTIK. ORAYA KİMSENİN EN ÇOK BEN AÇ KALABİLİRİM BUNU ÜLKEYE GÖSTERECEĞİM HEDEFİYLE GİTTİĞİNİ SANMIYORUM. AMAÇ PARA KAZANMAK, VE O KADAR ACI ÇEKİYORSANIZ SEVDİKLERİNİZ İÇİN VE DE DÖNMÜYORSANIZ HALA, BU SEVDİKLERİNİZE PARAYI TERCİH ETTİĞİNİZİ GÖSTERİR, NUMARA YAPMAYIN.

32
2
yanıtYanıtla
Ayten reis:

Allah bagışlasın çok tatlı bir bebek

30
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title