Haberler

Parkorman'da Pazar Keyfi

Buz Pisti, Yürüyüş Parkuru, Pazar Brunchları ve İlham Gencer Piyanosu Eşliğinde Unutulmaz Şarkılar Her Pazar Parkorman'da!

Yoğun geçen çalışma temposunun ardından aileniz ile birlikte farklı bir Pazar günü geçirmek istiyorsanız, Parkorman keyifli saatler geçirmeniz için tercih edebileceğiniz en iyi yerlerden birisi.

Buz pateni, artistlik buz pateni, buz hokeyi, senkronize grup pateni, buz dansı yapabilir, özel ders alabilirsiniz.

Ayrıca kreş ve okul gruplarına yönelik kurslar da düzenleniyor.

Hafta içi 18.00-20.00 saatleri arasında her yaşa yönelik hobi kursları, her gün 45 dakikalık serbest seanslar, seanslar dahilinde yardımcı uzman eğitmenlerden ders alabiliyorsunuz. Yılın son trendi, buz pateni keyfini kış aylarında Parkorman'ın eşsiz kar manzarasında sıcak şarap içerek yaşabilirsiniz.

Her Pazar, saat 11.00- 16.00 arası devam eden brunch'ta tüm gün aynı yerde oturmak zorunda değilsiniz. Kahvaltınızı tamamladıktan sonra Parkorman içinde isterseniz yürüyüş, isterseniz buz pateni yapabilir sonrasında brunch'ınıza devam edebilirsiniz.

"Çocuklarınıza kim bakar, kim ilgilenir?" derdine son veren ve Çocuklar için özel bir program hazırlayan Parkormankids, gün boyu çocuklara kapalı ve açık alanda olmak üzere, profesyonel eğitmenlerin gözetiminde el sanatları, doğa sporlarına yönelik grup oyunları ve eğlenceli yarışmalar yaptırarak zaman geçirmelerini sağlıyor. Üstelik tüm bu çalışmalar ücretsiz.

Brunch'ta neler var?

Ev yapımı nefis taze ekmekler, roll ekmekleri, poğaçalar, açma ve simitler, muffin, kek ve croissant çeşitleri Brunch'a saat 11:00'de zengin kahvaltı çeşitlerinin bulunduğu bölümden; Peynir, şarküteri, bal, reçel çeşitlerinin arasında kaybolup klasik Türk kahvaltısını tercih edebilir, ya da musli ve mısır gevreği çeşitlerinin bulunduğu hafif bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz.

Brunch turuna ilerleyen saatlerde birbirinden güzel zeytinyağlı, meze ve salata çeşitleri ile devam edebilir, arzu ederseniz ayrı bir bölümde kendi salatanızı kendiniz hazırlayabilirsiniz. Öğle sonrası et çeşitleri ile brunch'a devam edebilir, aileniz ile birlikte oldukça huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title