Haberler

''Özür Dilerim''

Güncelleme:

Bursaspor'da kadro dışı kalan Ozan İpek, günah çıkardı.

Bursa spor'da kadro dışı kalan Ozan İpek yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında önemli açıklamalarda bulundu. Ozan, "Yarın görüşmemiz var. Ondan sonra yeni bir harita çizeceğiz. Herşey iyi giderse kalmak isteyeceğim. Bursaspor taraftarından ve camiasından da özür dilerim" dedi.

Antalya'ya gitmeyi kendisinin istediğini söyleyen Ozan, "Orada daha iyi çalışabileceğimi düşündüm. Beni yetiştiren hocalarım da orada. Bu fikir benden çıktı. Kötü bir fikir değildi. Başkan da izin vermişti. Tekrar geri geldim. Yarın görüşmemiz var. Ondan sonra yeni bir harita çizeceğiz" diye konuştu.

"RAKAMA GÖRE BEN BORÇLUYUM"

Antrenmanlara çıkmadığı gerekçesiyle kulüp tarafından 1 milyon 760 bin TL cezaya çarptırılan Ozan bu konuyla ilgili ise, "Rakama göre ben borçluyum. 360 bin civarında Bursaspor'a borcum var. Verilen o rakama göre. Cezaya da bir şey demedim. Çünkü Başkan biliyordu" diye konuştu.

"ABARTILACAK BİR DURUM YOK"

Pinto ve Vederson'la tartışmasıyla ilgili sorulara da açıklık getiren Ozan, "Birikim olsa daha farklı olurdu. Bilerek yapılmış ya da sevmediğim için yapılmış bir şey yok. Onlarla kişisel bir olayım yok. Yaşanan iki olayda da kendimi tutamadım. Bunlar bence normal. Futbolda daha fazlalarını gördüm, duydum. Çok da abartılacak bir durum değildi" dedi.

"SÜRPRİZ OLDU"

Kadro dışı bırakılmasının sürpriz olduğunu belirten yetenekli futbolcu, "O gün doğum günümdü. O yönden sürpriz oldu. Böyle bir şey hiç aklımda yoktu. Ben ilk arandığımda 3 gün izinli olduğumu söylediler. O an kadro dışı kaldığımı anladım" diye konuştu.

"ÜZÜLEN BİRİ VARSA BENİM"

9 ay önce A Milli Takıma seçildiğini, 9 ay sonra da kadro dışı kaldığını ifade eden Ozan, "2,5 aydır top oynamıyorum. Bu durumu kimse istemez. Ama bir şekilde buraya kadar gelindi. Üzülen biri varsa o da benim. Çünkü ben oynamıyorum. Bu yönde de çok eleştiri oldu. Özür dile dendi. Gitmek istesem giderdim. Çok teklif de oldu. Ama hep kalmak istedim ve kaldım. Şimdi de bu duruma geldik" şeklinde konuştu.

"SONUÇ BEKLİYORUM"

Yarınki toplantıdan sonuç beklediğini ifade eden Ozan, "Artık bir karar verilsin. ya bizdesin, ya değilsin, gideceksin demeleri. Gideceksem kolaylık sağlansın ya da kalacaksam gerekli şartlar sağlansın. Yarın ne konuşulacak kestiremem. O anlık gelişecek bir şey. Buradan kopup gitmek kolay değil. Halledilmesi gereken çok sorun var. Cezalar var, hocanın düşüncesi var, başkanın düşüncesi var. Yarın herşey iyi giderse kalmak isteyeceğim" dedi.

"ONUN DÜŞÜNCESİNİ BİLEMEM"

Ertuğrul Sağlam'ın, 'Ozan'ın takıma dönmesi mümkün değil' sözlerini değerlendiren Ozan, "Hocayla hiç konuşmadım. Onun düşüncesini bilemem. 2,5 ay takımdan ayrı kaldım. Kırgınlığım çok oldu. Ama bu süreç içinde geçti. Ben profesyonelim. Bu benim yapacağım iş. Öyle ya da böyle futbol oynamak zorundayım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ozan İpek Bursaspor Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title