Haberler

Özhan Canaydın'dan Açıklamalar

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Sarı-kırmızılı Kulüpte 22 Mart'ta Yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısında Aday Olmayacağını Açıklamasına Karşın Basında Bu Durumun Sürekli İrdelendiğini Belirterek, Basın Mensuplarına "Aday Olmam Konusunu Hep Spekülasyon Yapıp, Beni Çizgi Roman Kahramanına Çevirdiniz" Diye Sitemde Bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Sarı-kırmızılı kulüpte 22 Mart'ta yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısında aday olmayacağını açıklamasına karşın basında bu durumun sürekli irdelendiğini belirterek, basın mensuplarına "Aday olmam konusunu hep spekülasyon yapıp, beni çizgi roman kahramanına çevirdiniz" diye sitemde bulundu.

Mecidiyeköy'deki kulüp binasında, başkan adaylarının oy pusulası renk seçimini gerçekleştirdiği toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Canaydın, Galatasaray'da yeni bir dönemin başladığını kaydederek, "Biz gereken kanalları açtık. Bundan sonraki arkadaşlarımız da bu kanallardan yürüyerek hareket edecek. Güzel bir dönemde bırakıyoruz. Sportif olarak iyi durumdayız. Seyrantepe'nin temelleri atıldı. Tesislerimiz yenilendi. Mutlu bir ayrılık oluyor, ama en büyük mutluluk, üyelerimizin Büyük Kulüp'te ve dün Galatasaray Adası'nda verdikleri 'Geri dön, seni çok seviyoruz' mesajıydı. Hiçbir başkan, Galatasaray'da böyle uğurlanmadı. UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı alan başkanımız bile dönemini tamamlamadan bırakıp gitti. Camiaya ve beni sevenlere teşekkür ediyorum. Zamanında bırakmayı, bu sevgi seli içinde ayrılmayı, yaptığımız 6 senelik zor görevin mükafatı olarak gördüğüm için ayrılıyorum" diye konuştu.

"GÖREVİ EN GÜZEL DÖNEMDE BIRAKMAYA KARAR VERDİM" Özhan Canaydın, başkanlığı bırakmak için en iyi zamanı tespit ettiğini düşündüğünü dile getirerek, "Görevini yapmış bir insan olarak, bir Galatasaraylı olarak, bir miktar borcumu ödediğim kanaatindeyim. Galatasaray'a borcumuz bitmez. Güzel tabloyu gördüm ve bu en güzel dönemde bırakmaya karar verdim" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün mali genel kurul toplantısında başkan adayı olmayacağını açıklamasına rağmen, basında bu durumun sürekli irdelendiğini anlatan Canaydın, basın mensuplarına "Aday olmam konusunu hep spekülasyon yapıp, beni çizgi roman kahramanına çevirdiniz" diye sitemde bulundu. Canaydın, "Bugünkü gazetelerde de yine aday olduğum yer aldı. Galiba hepinizi yanılttım, çünkü kararımda durdum. Belki yanlış haber yapmanıza neden oldum, ama onun için de özür diliyorum" dedi.

Özhan Canaydın, kongrede herhangi bir adayı destekleyip destelemeyeceğinin sorulması üzerine, "Projelerimiz hepimiz tarafından biliniyor. Kim gelirse gelsin onları yürüteceklerdir. Bütün adaylar Galatasaraylı. Hepsine mutlaka desteğimiz olacak, ama zaman içinde yolumuzu çizeceğiz" ifadelerini kaydetti.

Genel kurulda beyaz liste ile yeniden aday olabileceği söylentileriyle ilgili olarak da Canaydın, "Beyaz liste kolay iş değildir. Üzerine en az 30 ismin yazılacağı bir iştir ve büyük bir organizasyondur. Başkanlık seçiminde çok zor olacağını söyleyebilirim" dedi.

"EN BÜYÜK PROJEMİZ ASLANTEPE" Özhan Canaydın, Galatasaray'da görev yaptığı 6 yıl süresince hep keyif aldığını, görev süresi içinde hiçbir üzüntüsünün olmadığını kaydederek, "En mutlu anlarım, son yaşanılan lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 5-1 yenmemiz. O anları asla unutamam. Görev süremizde mutlaka hatalarımız da olmuştur. Tüm mesaimle kulüpte çalıştığım için, her şeyi başkan yönetiyor havası da verildi. Ben hep görev taksimi yaptım ve görevleri takip ettim. En büyük projemiz, biraz geç olmasına rağmen Aslantepe'dir. İnşallah onun bitiği gün mutluluğuma mutluluk katacağım" diye konuştu.

Yeni stadın açılışını yapıp yapmayacağının sorulması üzerine Canaydın, "Galatasaray, vefa müessesesidir. Yeni gelecek yönetimler onu yaparlar" ifadesini kullandı ve Sarı-kırmızılı taraftarlara hiçbir kırgınlığı olmadığını da söyledi.

Özhan Canaydın, Galatasaray tarihinin başarılarla dolu olduğunu da söyleyerek, "1989'da Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynadık. 2000 yılında UEFA ve Süper Kupa'yı alıp, 2001'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktık. Başka kulüplerin de başarılarından keyif alırız" şeklinde konuştu.

(EE-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title