Haberler

İstediği Avansı Alamayınca Patronun Telefonunu Çaldı

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda tekstil atölyesinde çalışan bir kişi patronundan istediği avansı alamayınca cep telefonunu çaldı. Telefonunun çalındığı fark eden patron durumu polis ekiplerine bildirdi.

İstanbul Zeytinburnu'nda tekstil atölyesinde çalışan bir kişi patronundan istediği avansı alamayınca cep telefonunu çaldı. Atölyede çalışan şüphelinin patronunun ofisine girerek cep telefonunu çalma anı kameralara saniye saniye yansıdı.

İSTEDİĞİ AVANSI ALAMADI

Olay, geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu'nda sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir tekstil atölyesine çalışmak için giren ismi öğrenilmeyen şüpheli, işe başladıktan 2 gün sonra patronundan avans istedi. Patronundan olumsuz yanıt alan şüpheli çalışanların öğle yemeğinde olduğu sırada patronunun odasına gelerek masanın üzerinde duran cep telefonunu çaldı.

KAYITLAR İNCELENMEYE ALINDI

Yemekten sonra ofise gelen iş yeri sahibi durumu fark ederek kamera kayıtlarını inceledi. Cep telefonunun çalındığını anlayan patron durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri kamera kayıtlarını alarak şüpheli eşkalini belirlemek için güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

TEK HAMLEDE TELEFONU ÇALDI

Kameralara yansıyan görüntülerde tekstil atölyesinde çalışan işçilerin öğle yemeğine çıkmasını fırsat bilen şüpheli, etrafını kontrol ettikten sonra patronun ofisine giriyor. Bir taraftan kapıyı gözleyen diğer taraftan da ofisi inceleyen hırsız, masanın üzerinde bulunan cep telefonunu çalıyor. Cep telefonunu ofisten çıkarken arka cebine koyan hırsız korkarak girdiği ofisten tek hamlede cep telefonunu çalarak kayıplara karışıyor.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Büşra:

bende evden kaçacağım.

4
1
yanıtYanıtla
adanalı davulcu:

kaçma büşra kötü yola düşürürler seni adresinden alıyım seni

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

sevdiğine mi vermediler seni :)

yanıt0
yanıt0
Cenk:

Utanmaz

3
0
yanıtYanıtla
46:

Neyapsin milet gecinemiyo

1
1
yanıtYanıtla
Haki:

iyi ki maaşını istememiş

2
0
yanıtYanıtla
YOBAZSAVAR:

hırsız

1
0
yanıtYanıtla
M.Y:

İşe girmek için kim bilir kaç takla atmıştır . .

0
0
yanıtYanıtla
cvv:

Tazminat gitti. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title