Haberler

Otokoç Otomotiv'e "Avrupa'nın En İyi Satın Alma Anlaşması" ödülü

Otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv, EMEA Finance'in düzenlediği "2018 Achievement Awards (2018 Başarı Ödülleri)" kapsamında "Avrupa'daki En İyi Satın Alma Anlaşması" ödülünü kazandı.

Otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv, EMEA Finance'in düzenlediği "2018 Achievement Awards (2018 Başarı Ödülleri)" kapsamında "Avrupa'daki En İyi Satın Alma Anlaşması" ödülünü kazandı.

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika piyasalarının proje finansmanı, birleşme, satın alma ve refinansman alanlarında araştırma ve yayın gruplarından biri olan EMEA Finance tarafından her yıl düzenlenen ödül töreninde; yapılan araştırmalar sonucu proje finansmanı, satın almada en başarılı şirketler ve finans kurumları belirleniyor.

Bu yıl 2018 Achievement Awards kapsamında ödül alan  Otokoç, ödülü 2018 yılında Avis Budget Group ile birlikte Yunanistan'ın araç kiralama şirketlerinden biri olan Olympic Commercial and Tourism Enterprise'a yaptıkları yatırım ile kazandı.

Londra'da gerçekleşen ödül törenine Otokoç Otomotiv adına Otokoç Otomotiv Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Dr. Önder Kutman katıldı.

Kutman, tören sonrasında yaptığı değerlendirmede, Otokoç Otomotiv'in uluslararası büyüme stratejisi doğrultusunda gerçekleştirdikleri yatırım kararının doğruluğunun aldıkları ödül ile de tescillendiğinin altını çizdi ve "Otokoç Otomotiv olarak, Avis Budget Group ile birlikte satın aldığımız operasyonu otomotiv ve araç kiralama alanındaki tecrübelerimizle daha da büyüteceğimize inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Otokoç Otomotiv Orta Doğu Otokoç Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title