Haberler

Ortalık fena karıştı! Rıdvan Dilmen'in Ekrem İmamoğlu yorumuna jet yanıt: Şeytanları temizleyeceğiz

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Hatayspor-Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamalar gündemi salladı. Dilmen, "İBB Başkanımız Ekrem Bey, STV'de Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti. Ama şimdi farklı düşünüyor sonuçta" dedi, İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan jet ve sert yanıt geldi. Ongun, "Futbolun ve siyasetin şeytanı. Şeytanları temizleyeceğiz" cevabını verdi, ortalık karıştı.

Galatasaray'ın Hatayspor'a 4-2 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra TRT Spor'da müsabakayı yorumlayan Rıdvan Dilmen'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı ifadeler ortalığı karıştırdı.

Ortalık fena karıştı! Rıdvan Dilmen'in 'Ekrem İmamoğlu' açıklamasına jet yanıt geldi: Şeytanları temizleyeceğiz

MEHMET ALİ AYDINLAR ÖRNEĞİ

Rıdvan Dilmen, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gönderilmemesinde imzası olan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar üstünden konuyu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na getirdi. Dilmen, "Mehmet Ali Aydınlar ile 4-5 sene konuşmadım. Fenerbahçe Avrupa'ya gitmedi, evet. Ama sonra Aziz Yıldırım döneminde kulübe sponsor oldu. Ali Koç döneminde de sponsor oldu. Acıbadem, Fenerbahçe ile çok fazla iş birliği yaptı. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu da STV'de futbol yorumculuğu yapmıştı. Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti. Sonuçta o günkü düşünceleriyle aynı noktada değil tabii ki" ifadelerini kullandı.

Ortalık fena karıştı! Rıdvan Dilmen'in 'Ekrem İmamoğlu' açıklamasına jet yanıt geldi: Şeytanları temizleyeceğiz

"FUTBOLUN VE SİYASETİN ŞEYTANI"

Rıdvan Dilmen'in bu açıklamalarından sonra İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan jet paylaşım geldi. Ongun kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Rıdvan Dilmen dün futbolun şeytanıydı bugün siyasetin şeytanı. Güzel ülkemizi siyasetin şeytanlarından kurtarmaya az kaldı" ifadelerini kullandı.

Ortalık fena karıştı! Rıdvan Dilmen'in 'Ekrem İmamoğlu' açıklamasına jet yanıt geldi: Şeytanları temizleyeceğiz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ekrem İmamoğlu Rıdvan Dilmen Murat Ongun Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

İbrahim Bozkaya:

Bir Fenerbahçe'li olarak Rıdvan'ı çokta sevmem,ama İBB nin sözcüsünede haddini aşan cümleler kurmamasını tavsiye ederim.

241
108
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Nerden aklına geldi Rıdvan efendi. Talimat mı aldın. Her yerde karalayın gibisinden

129
202
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Yok o dediğiniz sizinkilere has birşey. Mesela muratın fazilet durağı yalancılığı mahkeme ile tescillendi (bu yalanlardan sadece bir tanesi). Ama tabi sizin gibi zihniyetler bunu söyleyemezler, yalancıları savunmaya devam edersiniz :) çünkü yalan sizde sakız olmuş artık. Neyse merak etmeyin geliyor gelmekte olan az kaldı sabredin :)

yanıt167
yanıt41
Cemil yiğit:

Adam ne demiş de verip veriştiriyorsunuz. Yalan mı söylemiş. Ekrem dememiş mi yani iftira mı atmış..

271
47
yanıtYanıtla
Fatihan:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...ne oldu ibb ve yandaslari , rıdvan yalan mı soyluyor yani...

203
77
yanıtYanıtla
Mavi Dernek:

Ekrem e oy verdimm pişmanım

187
88
yanıtYanıtla
Khadem Ibrahim Mahmud:

Çok şeytani sözleri var. Futbolda ne başarısı vardı ki ? Yandaş olduğundan haketmediği paraları alıyor. TRT 'yi çiftliğe çevirdiler yıllardır. Yorumları kayda değer çünkü kendi de kayda alınacak kişi değil. Ancak laf salatası üretimi çoktur.

69
206
yanıtYanıtla
CEZA :

Rıdvanın yorum yaptığı yer beni ilgilendirmez ama sen ondan zekiysen hadi sen git yorum yap orda.. İu ezik hallerinizden kurtulun ve eğriye eğri doğruya doğru demeyi öğrenin

yanıt103
yanıt17
Murat Ece:

Sen Marstan’mı geldin ?… Rıdvan dilmen Türk futbol tarihinin en iyi futbolcularından biridir. Sırf Rıdvan dilmeni seyretmek için stada giderdik. komiksin??

yanıt140
yanıt22
burakk:

Sen kaç yaşındasın? Şimdiki futbol sahalarımızda onun sol ayakkabısın kramponu olabilecek adam yok!

yanıt69
yanıt11
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title