Haberler

On Numara'yı Sonuçları, Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Güncelleme:

Milli Piyango'nun düzenlediği On Numara'nın dün akşamki çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan 12 kişinin 8'inin Bursa'nın Karacabey ilçesinden olması sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Milli Piyango'nun düzenlediği On Numara'nın bu akşamki çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan 12 kişinin 8'inin Bursa'nın Karacabey ilçesinden olması dikkat çekti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün İstanbul Galatasaray Şubesi çekiliş salonunda saat 21.15'te noter huzurunda gerçekleşen 871. hafta On Numara oyunu çekilişinde büyük ikramiyeyi 12 kişi bildi. Büyük ikramiye tutarının 337 bin 522 lira olduğu çekilişte, toplam 2 milyon 250 bin 152 lira dağıtıldı.

BURSA'DA AYNI İLÇEDEN 8 KİŞİ BİLDİ

Pazartesi akşamı yapılan On Numara çekilişinde şanslı numaraları bilerek büyük ikramiyeyi tutturan 12 kişiden 8'i Bursa'nın Karacabey ilçesinden çıktı. Haftaya devirsiz giren 871. hafta On Numara şans oyunu çekilişinde kişi başına 28 bin 127 lira 25 kuruş ikramiye düştü.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Bursa'da aynı ilçeden 8 kişinin On Numara'yı bilmesi sosyal medyada tartışma yarattı.

İşte bazı tweetler;

On Numara Sonuçları, Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

On Numara Sonuçları, Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

On Numara Sonuçları, Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

On Numara Sonuçları, Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü İstanbul Haberler

500

Yorumlar (40)

Adamındibi:

Mümkün değil kazanmanız kendi adamlarına çıkartıyorlar büyük ikramiyeleri !!

16
0
yanıtYanıtla
zırtopoz:

albayrak trumpla anlaşmaya varmış. . . hiç gülesim yoktu :D:D:D:D:D

10
3
yanıtYanıtla
dede korkut:

oynamayın. para vermeyin. hileleri hep ispat edildi. araştırırsanız bulursunuz.

13
0
yanıtYanıtla
Caiz mi ona bakmalı:

Anlamadığım 17 yıldır tam gazla bahis şans oyunlarına hız veren siyasi iktidara seçmen kitlesinden de hiç te tepki yok hani harama karşıydınız .

12
0
yanıtYanıtla
ÖFKELİ:

hala enayi gibi para yatırmaya devam edin bunlara

11
0
yanıtYanıtla
Kime güvenecek bu halk:

Türkiye nereden nerelere geldi bu halk bunları haketmiyor oy için halka yalvaranlar halka iyi şartlar sunacaklarina sürekli ezilen halk oluyor madem ülkeyi yonetecekleri halk belirliyor o zaman halkı el üstünde tutacaksınız türkiyenin 81 ilinde kaç kişi evsiz kaç kişi ac olduğunu bileceksiniz bu sizin göreviniz oy için yalvardiginiz halktan tüm ihtiyaçlarını gidereceksiniz bu gidişle şans oyunlarında hile olmaya devam ederse milli piyango batacak...

8
2
yanıtYanıtla
adım ali:

burdan insanlarımıza sesleniyorum 0000000. . . hile var bu işte zerre kadar aklınız vars şans oyunu oynamayın türkiyenin tarihine bir kara leke olarak yazılacaktır bu tarih kitaplarına oynamayın oynamayın hayallerinizle oynatmayız

9
1
yanıtYanıtla
DENİZ:

Oynamayın şans oyunları haramdır

8
1
yanıtYanıtla
hayri.:

ya arkadaşlar bundan aşağı yukarı 5-6 sene önce de muğla yatağandan bi kişi tam 13 kere 10 numarayı tutturmuştu. yani çıktımı çıkıyor. bunun arkasını deşmenin bi anlamı yok. çekilişler tamamen resmi. zaten ben karacabey de oynanan bayiye baktım. hepsi de aynı yerde oynanmış.

1
8
yanıtYanıtla
şahin:

neden tv de canlı olarak çekilmiyor diyen yok

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title