Haberler

Reyhanlı'da Okulundaki Bir Buçuk Metrelik Çukura Düşen Öğrenci Öldü

Güncelleme:

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde ortaokul 8. sınıf öğrencisi Kamil Mert Cemiloğlu, öğretim gördüğü okulda yapılan kalorifer çalışması için açılan çukura düşüp öldü.

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde ortaokul 8'nci sınıf öğrencisi Kamil Mert Cemiloğlu, öğretim gördüğü okulda yapılan kalorifer çalışması için açılan çukura düşüp öldü.

Olay, geçtiğimiz cuma günü saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Reyhanlı Yatılı Bölge Ortaokulunda öğretim gören 14 yaşındaki Kamil Mert Cemiloğlu İddiaya göre, okulda kalorifer tamiri için açılan 1,5 metre derinliğindeki çukura düştü. Olayın hemen ardından okul yöneticileri çocuğu Reyhanlı Devlet Hastanesine götürdü. Sağ bacağındaki yaraya dikiş atılarak gerekli müdahalenin ardından taburcu edildi. Yakınları tarafından evine götürülen öğrenci Kamil Mert Cemiloğlu bir süre sonra evde fenalaşınca yakınları tarafından Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki ilk müdahalenin ardından Cemiloğlu'nun iç kanama geçirdiği tespit edilerek İskenderun Devlet hastanesine sevk edildi. İskenderun Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen öğrenci Kamil Mert Cemiloğlu kurtarılamıyarak öldü.

OKULDA ÇUKURA DÜŞTÜ

Öğrenci Kamil Mert Cemiloğlu'nun amcası Ahmet Cemiloğlu, pansumandan sonra evine gönderilen yeğeninin bir süre sonra fenalaştığını ve yeniden Reyhanlı Devlet Hastanesine götürdüklerini söyledi. Yeğeninin düştüğünün hastanede söylenmediğini belirten Ahmet Cemiloğlu, "Yeğenim Kamil Mert okulda, inşaat halinde olan bir çukurun içine düşüyor. Olaydan sonra oradaki görevliler tarafından acile götürdüklerinde çocuğun çukura düştüğü söylemiyorlar. Çocuğun ayağını bir kalorifer demirine çarptığını söyledikleri için pansumanı yapılarak taburcu ediliyor. Bizde çocuk fenalaşınca tekrar hastaneye götürdük. Hastanede iç kanama geçirdiği tespit edilince İskenderun Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan müdahaleye rağmen yiğenim kurtarılamadı" diye konuştu.

TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi yapılmak için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Kamil Mert'in cenazesi ailesi tarafından alınarak getirildiği Reyhanlı'daki Kuşaklı mahallesindeki mezarlıkta yakınları tarafından toprağa verildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - Reyhanlı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Reyhanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Beyt El Nahid:

Babası Hasan abime Rabbimden sabır ve merhum evladına Rahmet diliyorum.

1
0
yanıtYanıtla
ismail sağmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin.ailesine sabırlar diliyorum.inşallah

1
0
yanıtYanıtla
ali benli kıbrısmobilWeb@haberler.com:

Ailesine baş sağlığı dilerim allah sabırlar versin

1
0
yanıtYanıtla
aliyemobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin

0
0
yanıtYanıtla
bestami atesmobilWeb@haberler.com:

Basınız sağolsun allah rahmet etsin ailesine allah sabır versin

0
0
yanıtYanıtla
TC furkan fındık:

allah rahmet eylesin allah sonumu hayır etsin aminn

0
0
yanıtYanıtla
MEHMET BOZKURT:

ALLAH RAHMET EYLESIN BAŞINIZ SAGOLSUN, , , ,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title