Haberler

Öib 15 Taşınmazın Satışını Onayladı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara'da 11, Artvin'de 4 olmak üzere toplam 15 taşınmazın satışına onay verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara'da 11, Artvin'de 4 olmak üzere toplam 15 taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'nin taşınmaz satışlarına ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, özelleştirme kapsam ve programına alınan Ankara'nın Gölbaşı ilçesi, İncek-İmar mahallesinde bulunan taşınmazların, 602 bin 205 lira bedelle Recep Polat'a, 599 bin 350 lira ile 715 bin lira arasında değişen bedellerle Erkan Aytekin'e, 558 bin lira ile 1 milyon 454 bin 500 lira arasında değişen bedellerle Sınırlı Sorumlu Barla Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'ne, 654 bin 675 lira bedelle Enver Taşkıran'a, 906 bin 300 lira bedelle Mehmet Yüksekkaya'ya, 1 milyon 51 bin lira bedelle Şehristan Tekstil Konfeksiyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'ye satılmasına karar verildi.

ÖİB, Sümer Holding AŞ'ye ait, Artvin'in Murgul ilçesindeki taşınmazların 29 bin lira ve 205 bin lira bedellerle Melik Hakan Kalyoncu'ya, 8 bin lira ve 98 bin lira bedellerle Selim Demirci'ye satışını da onayladı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Artvin Barla Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title