Haberler

Öğretmen Atamaları

Milli Eğitim Bakanlığı, 3. Hizmet Bölgesinden 1. ve 2. Hizmet Bölgesine Ataması Yapılan Öğretmenlerden İsteyenlerin, 13 Temmuz'a Kadar Başvurmaları Halinde Yer Değiştirme İşlemlerini İptal Edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, 3. hizmet bölgesinden 1. ve 2. hizmet bölgesine ataması yapılan öğretmenlerden isteyenlerin, 13 Temmuz'a kadar başvurmaları halinde yer değiştirme işlemlerini iptal edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, öğretmenlerin 2007 yılı yer değiştirme suretiyle gerçekleştirilen atamalarının ''Öğretmenlerin İller Arası Yer Değiştirme Kılavuzu''na göre yapıldığı belirtildi. Yer değiştirme işlemlerinin iptaline ilişkin kılavuzda yer alan maddeye göre, ''İller arası yer değiştirme isteği gerçekleşen öğretmenlerin iptal isteklerinin, atamanın yapıldığı tarihten sonra oluşan yönetmelikte belirtilen özür durumlarından herhangi birini belgelendirmeleri ve atamaların

duyurulduğu tarihten itibaren 15 gün içinde başvurmaları halinde değerlendirileceği'' bildirildi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in talimatı doğrultusunda, 3. hizmet bölgesinden 1. ve 2. hizmet bölgesine ataması yapılmış olanlardan isteyenlerin, 13 Temmuza kadar başvuruda bulunmaları kaydıyla yer değiştirme işlemlerinin iptalinin gerçekleştirileceği belirtilerek, öğretmenlerin atamalarının iptal edilmesine ilişkin dilekçelerini, resmi yazı ekinde Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Dairesi Başkanlığı'na göndermeleri durumunda gerekli değerlendirme ve

iptal işlemi gerçekleştirilecek.

Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli ve Van, 3. hizmet bölgesinde yer alıyor.

(DUY-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title