Haberler

Öğrenciler Bitiş Çizgisine Yığıldı

Güncelleme:

Kayseri'de yapılan Okullu Gençler A, Okullu Gençler B ve Yıldızlar kategorilerinde yapılan kros yarışlarında derece yapmak isteyen sporcular bitiş çizgisine yığıldı.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Esentepe atletizm pistinde yapılan yarışlarda lise ve ortaokul öğrencilerinden oluşan okul takımları derece yapmak için mücadele etti.

BİTİŞ ÇİZGİSİNDE FENALAŞTILAR

Gün boyu süren yarışlarda özellikle kızlar 3 bin metre maraton ve erkekler 5 bin metre yarışlarının sonunda sporcular zor anlar yaşadı. Bazı öğrenciler bitiş çizgisinde fenalaştı.

250 ÖĞRENCİ DERECE İÇİN MÜCADELE ETTİ

Antrenörler ve sporcular eşliğinde kendilerine gelen sporculardan bazıları ambulans ile hastaneye sevk edildi. Öğrenciler ilk üçe girerek Türkiye Şampiyonasına gitmek için yoğun çaba sarf etti. Yarışlarla alakalı konuşan Okul Sporları Kayseri İl Temsilcisi Hakan Gökdemir müsabakalarda yaklaşık 250 sporcunun derece için mücadele ettiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

salıncak:

koşma kardeşğim o zaman . Demekki o Hamur yok sende bırak koşmayı

17
0
yanıtYanıtla
ALeon DELON:

spor yapmak iyidir hele, ki genç yaşlarda yapılan spor insanı ileri, ki yıllarda ve özellikle yaşlılık zamanların, da daha diri daha dinç tutar fakat bizde, ki spor denince aklımıza hemen futbol geliyor oysa bir yüzme MUHTEŞEM bir şey bütün vücut kasların çalışıyor keza basketbol hentbol masa tenisi tekvando judo aikido ve tabii, ki aşırıya kaçmamak şartıyla vücut geliştirme çook iyi güzel olur kesinlikle tavsiye ederim sporun her türlüsünü

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title