Haberler

Oda Başkanlarından THY'nin Uçuş İptallerine Tepki

Denizli'deki Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Türk Hava Yolları'nın (THY) Uçak İhtiyacını Gerekçe Göstererek Denizli'de Pazar Sabah Uçuşlarını ve Ardından da Bayram Sabahı Uçuşlarını İptal Etmesine Tepki Gösterdi.

Denizli'deki sivil toplum örgütü temsilcileri, Türk Hava Yolları'nın (THY) uçak ihtiyacını gerekçe göstererek Denizli'de pazar sabah uçuşlarını ve ardından da bayram sabahı uçuşlarını iptal etmesine tepki gösterdi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Denizli Tekstil Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Raşit Güntaş yaptıkları ortak yazılı açıklamada, THY'nin uçuş iptallerine tepki göstererek, "THY bunu hep yapıyor. Ne zaman bir ihtiyaç doğsa, akla ilk Denizli geliyor" dedi.

Bugüne kadar THY'nin Denizli'ye düzenli olarak uçması ve uçakların doluluk oranının yüksek seyretmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten oda başkanları, "Bu konuda ne kadar başarılı olduğumuz gün gibi ortada. Uçaklarımız hep dolu gidip geliyor. Bu denli yüksek doluluk oranının yakalanmasında, Denizli- İstanbul arasında uçak seferlerinin günde 2 kez düzenli olarak yapılmasının payı büyük. Sabah uçuşlarımızı iptal etmekle THY, Denizli'yi düzenli uçulan bir kent olmaktan çıkarmış oluyor. THY

yönetimi bu tutumuyla ne yapmak istiyor? Denizli'den uçmaya alışmış iş insanlarımızı, sanayicilerimizi ve halkımızı başka şehirlerden uçmaya mı yönlendirmek istiyor? Zaten sis nedeniyle pek çok seferimizi gerçekleştiremeyip, çevre illerden uçmak zorunda kalıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Oda başkanları, THY yönetiminin iptal edilen seferleri bir an önce yerine koyması ve Çardak Havaalanı'nın düzenli uçuş yapılan bir havaalanı olduğu imajına zarar vermemesini istediler.

(AV-AT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title