Haberler

Nuri Albayrak, Camiaya Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Bordo-mavili Kulübün Başarılarını Engellemek İçin Sistemli Bir Çalışma Olduğunu Söyleyerek, Tek Bir Vucut Olmaları Halinde Hiçbir Gücün Önlerinde Durma Şansının Olmadığını Belirtti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Bordo-mavili kulübün başarılarını engellemek için sistemli bir çalışma olduğunu söyleyerek, tek bir vucut olmaları halinde hiçbir gücün önlerinde durma şansının olmadığını belirtti.

Trabzonspor dergisinde yer alan yazısında Başkan Nuri Albayrak, Trabzonspor'un başarılarını engellemek için sistemli bir çalışma olduğunu ileri sürerek, "Sezona iyi başlangıç yapmak ve seri galibiyetlerle takımımızı hak ettiği yerde olmasını sağlamak en büyük amacımızdı. Herkesin bildiği sebeplerden dolayı şu anda istediğimiz yerde değiliz. Trabzonspor'un başarılarını engellemek için sistemli bir çalışma var. Bunu herkesin görüp, bu şekilde değerlendirme yapması istiyorum" diye konuştu.

Hedeflerinin kulübü maddi noktalarda aldıklarından çok daha iyi bir seviyede bırakmak olacağını ifade eden Albayrak, "Trabzonspor'un sadece bugününü düşünürsek, hata yapmış oluruz. Ancak dengeli ve düzgün bir ekonomi politikasıyla, kulübümüzün yükseliş trendi daha sağlıklı bir zemine oturtulabilir. Bunun için de yeni çalışmalar içindeyiz ve bunları da en kısa sürede bitirmek en büyük düşüncemiz" dedi.

2011 yılında Trabzon'un adeta dünyanın gözde yerlerinden biri olacağını belirten Albayrak, "Bunun için de herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Şu anki stadımız mevcut haliyle olimpiyatları kaldırabilecek düzeyde değil. Ayrıca Trabzonspor gibi dünya markası bir kulübe de bu stat yakışmıyor. Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözlerden biri olan kulübü dünya markası yapacak ve 24 saat bütün donatılarıyla yaşayacak bir stadın müjdesini buradan vermek istiyorum. Sayın Başbakanımız ile yaptığımız

görüşmelerde son aşamaya geldik ve önümüzdeki günlerde stadımızın tahsisini yaparak, çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.

Kendi kendini yönetecek, mali yapısı güçlü kulüplerin başarıyı yakalayacağına inanarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Albayrak, "Trabzonspor'da kimin görevde olduğu önemli değil. Aralık ayındaki kongreden sonra belki de görevimizi yeni bir ekibe devredeceğiz. Ancak kurumlar kalıcı, kişiler geçicidir. Başarıya giden yolda en büyük anahtar birlik olmak ve iletişim ağını güçlendirmekten geçiyor. İşte bu sebeple, şanlı ve başarılarla dolu 40 yılımıza daha nice zaferleri eklemek için bu sezon tek bir

vücut ve tek bir yürek olalım. Trabzon'umuz nüfus olarak küçük bir şehir olmasına rağmen içindeki enerji ve beyinlerdeki sinerjiyle çok önemli zaferlere imza attı. Bir yenisini de 40. yılında eklemek istiyor" ifadelerini kullandı.

Tek bir vücut olmaları halinde önlerinde hiçbir gücün önlerinde durma şansının olmadığını kaydeden Albayrak, "Başarıya giden yol birlikten, aynı yöne bakıp aynı yöne adım atmaktan ve inanmaktan geçer. İnanmak, inancı besleyen damarlarla ortak uyum içinde yürümek ve bütün olmaktır. Tek bir vücut olduğumuz takdirde önümüzde hiçbir gücün durma şansı yoktur" diyerek sözlerini noktaladı.

(GÖK-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title