Haberler

Neslihan Atagül-Kadir Doğulu Çifti, 1 Milyon Lirayı Kaz Dağları'na Yatırıyor

Güncelleme:

Bir İtalyan markasının reklam yüzü olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, kazandıkları parayla Kaz Dağları'nın eteklerinde 35 dönüm arsa alacak.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, birlikte rol aldıkları reklamdan kazandıkları 1 milyon lirayla Kaz Dağları'nda arsa alıyor. Uzun vadeli yatırım yapan çift, ileride burayı organik çiftliğe dönüştürecek.

KAZANDIKLARINI TOPRAĞA YATIRDI

Saklambaç'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde bir gözlük markasının yüzü olan Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu, anlaşmadan kazandığını toprağa yatırdı.

Neslihan Atagül-Kadir Doğulu Çifti, 1 Milyon Lirayı Kaz Dağları'na Yatırıyor

2016 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Aşklarını 2016'da evlilikle taçlandıran ikiliden Atagül, "Kadir'le aynı projede yer almayı isterim" demiş ve bu dileğine kavuşmuştu.

Neslihan Atagül-Kadir Doğulu Çifti, 1 Milyon Lirayı Kaz Dağları'na Yatırıyor

1 MİLYON LİRA ALMIŞLARDI

Bir İtalyan markasının yüzü olan ünlü çift, toplam 1 milyon lira karşılığında firma için objektif karşısına geçmişti. İkili, çekimlerden kazandığı ücretle İstanbul'da bir daire veya lüks bir otomobil almak yerine ömürlük yatırım yapmaya karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Neslihan Atagül Kadir Doğulu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

Hayallerini öpen adam:

Bende kazanamadığım paraları hayallerime yatırıyorum.

11
0
yanıtYanıtla
,,,:

lan savaş çıkacak, bunlar arsa alsa ne olur . . Allah yardımcımız olsun . .

8
1
yanıtYanıtla
İRONİ İÇERİR ):

Anlayamıyorum halk olarak bizi. . . Bu insanlar çalmamış çırpmamış, bir şirketle anlaşma yapmış ve altı üstü bir asgari ücretli vatandaşın ( 1, 606, 00 tl ) takriben 60 yıl da yemeden içmeden kazanabileceği bir parayı (1, 000, 000, 00 tl'' cik kadar ) karşılıklı memnuniyet içerisinde hem de 3 / 5 reklam filmi karşılığında kazanmışlar. . . Bizdeki de ne çekememezlik dimi !!!

6
0
yanıtYanıtla
boş ver:

yine bir hesap

yanıt0
yanıt0
cosmos:

devlet nerede memurlar açlıktan ölüyor onlar bizden değerli değil bu parayı nasıl alıyorlar kim veriyor ne yapmışlar bu parayı alabilmek için bir emekçi işçi memur yıllarını veriyor 30-40 tazminat alıyor onunla bir dairenin kapılarını bile alamazsın bu haksızlık lütfen devlet büyüklerine sesleniyorum onların aldığı parayı kesip bize göndersinler

3
3
yanıtYanıtla
erfewr3:

mal

yanıt2
yanıt3
yaw hehe:

misafire katılıyorum . neden derseniz bu ülkenin gözde oyuncuları sanatçıları vardı (ne kazandılar) , filmleri bugün bile hala izlenirken, bunlarda kim oluyor. 1 milyon yahu 1 milyon ne için kim için . . . kitap okuyun daha iyi. bilginiz artar kelime hazneniz çoğalır. en azından iyi bir şey yapmış olursunuz.

5
0
yanıtYanıtla
Neriman:

Sen okuyon sanki kitap ?

yanıt0
yanıt0
hasret:

Bunda şaşırılacak ne var yatırımdır. Gidipte bir fakire yardım edip ev almamış bu haber yapıyorsunuz. Keşke paranızı yoksul insanlara yardım etmek için de kullansaydınız gazetecileri çağırır iyi reklam yapardınız

4
0
yanıtYanıtla
cehaletin nefsi:

aptal aptal tv izleyen toplumlarda, sanatçı olarak yansıtılan bu kişiler, o paraları kazanır ve sen cahil toplumun ferdi olarak onları izlemeye devam eder, bu kadar para kazanılır mı, yavvv ! yorumları yaparsın. . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title