Haberler

Nba'de Haftanın Oyuncuları Gerald Wallece ve Kobe Bryant Oldu

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (Nba) Haftanın Oyuncuları Belli Oldu.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) haftanın oyuncuları belli oldu.

Charlotte Bobcats'ten Gerald Wallece ve Los Angeles Lakers'tan Kobe Bryant, NBA'de Doğu ve Batı Konferansları'nda haftanın oyuncuları seçildiler.

NBA'de 19 Mart Pazartesi ve 25 Mart Pazar tarihleri arasını kapsayan değerlendirme sonucunda, Charlotte Bobcats forması giyen Gerald Wallece Doğu Konferansı'nın en değerli oyuncusu seçildi. Wallece, haftayı 20.3 sayı, 7.0 ribaunt, 4.0 asist, 2.33 blok ve 1.33 top çalma ortalamalarıyla noktaladı. Takımı Charlotte ise, oynadığı 4 maçta 2 galibiyet aldı, 2 kez de mağlup oldu. Wallece, takımının 20 Mart'ta Cleveland'la yaptığı ve 108-100 kazandığı maçta 27 sayı, 11 ribaunt, 5 blok ve 4 asistlik başarımıyla oynamıştı. Wallece, 23 Mart'ta Philadelphia'ya 106-97 yenildikleri maçta ise 21 sayı, 7 asist, 4 blok ve 2 top çalmayla karşılaşmayı noktalamıştı.

Batı Konferansı'nda haftanın en değerli oyuncusu seçilen yıldız basketbolcu Kobe Bryant ise, takımının 3 maçta 3 galibiyet aldığı haftada 51.0 sayı ortalamasıyla NBA yükseğine ulaşmıştı. Kobe ayrıca, NBA'de arka arkaya dört maç, 50 ve üstü sayı atma başarısı gösteren ikinci oyuncu olarak da tarihe geçmişti. 16 Mart'taki Minnesota maçıyla rekoruna başlayan Kobe Bryant, Golden State'i 115-113 yendikleri maçta 43 sayı atarak rekorunu sonlandırmıştı.

Chicago'dan Ben Gordon ve Kirk Hinrich, Dallas'tan Dirk Nowitzki, Houston'dan Tracy McGrady, Toronto'dan Chris Bosh ve T.J. Ford, Doğu ve Batı Konferansı'nda haftanın oyuncusu ödülüne aday gösterilen diğer isimler oldu.

(ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title