Haberler

    Naomi Osaka Mucizesinin Son Kurbanı Simona Halep

    Dünya 1 numarasını saf dışı bırakan Japon tenisçi, Indian Wells finalinde kendisi gibi turnuvada önemli isimleri mağlup eden Kasatkina ile karşılaşacak.

    Indian Wells tek kadınlar ana tablosundaki iki yarı final maçı da sürpriz sonuçlara sahne oldu.

    Turnuvanın ilk turunda , ikinci turunda ise 'yı saf dışı bırakan dünya 44 numarası Naomi Osaka, muhteşem performansını dünya 1 numarası karşısında da sürdürdü. 6-3 ve 6-0'lık set sonuçlarıyla rahat bir galibiyet alan Japon tenisçi adını Indian Wells finaline yazdırarak kariyerinin en büyük başarısını elde etti.

    Osaka'nın finaldeki rakibi ise, kendisi gibi kariyer patlamasını Indian Wells'te gerçekleştiren Daria Kasatkina olacak. Turnuvaya 20 numaralı seribaşı olarak katılan Rus tenisçi, final setine giden maçta dünya klasmanının 8. basamağında yer alan 'ı 4-6, 6-4 ve 7-5'lik sonuçla mağlup ederek final biletini kaptı. Kasatkina önceki turlarda Sloane Stephens, ve gibi önemli isimleri turnuva dışına iterek dikkatleri üzerine çekmişti.

    Indian Wells'in tek erkekler ana tablosunda da iki çeyrek final maçı oynandı. 6 numaralı seribaşı , karşısında ilk seti 3-6 kaybetmesine karşın diğer setleri 6-4'lük sonuçla hanesine yazdırarak yarı finale yükseldi. Arjantinli tenisçinin bu turda rakibini belirleyen maçta ise 32 numaralı seribaşı , ev sahibi tenisçilerden 'yi 7-5, 2-6 ve 6-3'lük setlerle mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Agnieszka Radwanska Maria Sharapova Simona Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title