Haberler

    Mustafa Cengiz, Galatasaray Başkan Adaylığını Açıkladı: Terim'i Getireceğim

    Güncelleme:

    Galatasaray'da 20 Ocak'ta yapılacak seçim öncesi iş adamı Mustafa Cengiz başkanlığa adaylığını açıkladı, "Takımın başına Fatih Terim'i getireceğim." dedi.

    Galatasaray'da 20 Ocak'ta yapılacak seçim öncesi iş adamı Mustafa Cengiz başkanlığa adaylığını açıkladı. Fanatik'e konuşan Cengiz resmen aday olduğunu söyledi.

    Mustafa Ceniz başkan seçilmesi durumunda takımın başına Fatih Terim'i getireceğini söyledi.

    ÜNAL AYSAL DESTEK OLACAK

    Fanatik'in haberine göre; Ünal Aysal ile dün akşam konuştuğunu da belirten Cengiz, kendisinin desteğini aldığını ve Aysal'ın basketbol şubesine sponsor olacağını da belirtti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (15)

    Fexa:

    Şu Takımı Terimin Yönettiği Kadar Yılmaz Vural da Yönetir. Bi Düşünün İsterseniz.

    16
    1
    yanıtYanıtla
    Taraftar:

    Terimden başkası kurtaramaz bu kaostan Galatasarayı

    5
    5
    yanıtYanıtla
    başkanlık vaadine bak komedi:

    Terim gelecekse sende gelme birader.

    7
    3
    yanıtYanıtla
    Bozoklu Haluk:

    İllede terim. Bıktık terimden. Psikolojisi bozuk teknik direktör istemiyoruz.

    7
    3
    yanıtYanıtla
    Imam:

    InşALLAH seçilemezsin terimin futboldan anlamasını bir tek sen bilmiyorsun herhalde

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Fathiiii terimi getirecekmiş. İyi balon gelecek bizde bu sefer 7 atarız :)

    4
    4
    yanıtYanıtla
    TANJU:

    SEN HALA O HAYALLEMİ YAŞIYORSUN TENEKECİİ

    yanıt5
    yanıt5
    İMPARATORU HAZMEDECEKSİNİZ:

    Şu Zamana Kadar Fatih Terim bizim başımızdayken sürekli ağlattık 8 taşı veyahut kanaryalıları anlaşılan baya bir korku var sizde İMPARATOR Gelicek diliniz kesilecek o kadar

    yanıt5
    yanıt3
    trader06:

    brincisi ünal aysal galatasaray tarık çamdallarla batıran adam ikincisi inşallah fatih terim gelir

    2
    4
    yanıtYanıtla
    Imam:

    Asgari ücretten maaş ver top toplayıcı olarak

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title