Haberler

Mustafa Cengiz, Falcao'nun fedakarlığını duyurdu: Maaşında indirim yaptı, seneye de kalacak

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yeni sezon kadrosunda düşünülmediği iddia edilen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun ücretinde indirim yaptığını ve gelecek sezon da kadroda yer alacağını söyledi.

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, sponsorluk anlaşmasında Radamel Falcao'nun ücretinde indirim yaptığını ve yeni sezonda takımda kalacağını açıkladı.

Yıllık net 5 milyon Euro, bonuslarla birlikte ise 7 milyon Euro kazanan Falcao'nun maaşını düşürdüğünü söyleyen Mustafa Cengiz, "Falcao ücretinde indirim yaptı. Yeni sezonda bizimle kalacak öyle görünüyor" ifadelerine yer verdi.

21 MAÇ KAÇIRDI

Radamel Falcao geride kalan sezon sadece 22 resmi maçta forma giyerken tam 21 karşılaşmada sakatlığı yüzünden görev yapamadı.

Süper Lig'de 15, Şampiyonlar Ligi'nde 3 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 maç kaçıran 34 yaşındaki Kolombiyalı forvet rakip ağları 11 kez havalandırdı. Ligde 10, kupada 1 gol kaydeden Falcao, Şampiyonlar Ligi'nde golle buluşamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (13)

1 kuruş mu indirmiş?:

1 kuruş indirmiş diyolar doğru mu? yoksa şaka mı?

4
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bencede kalmali yeni sezonda daha büyük bir perfonmans gösterecegini düsünüyorum..gecen sezon gec gelme sakatlik alisma dönemi gibi aksakliklar yasadi..ne olursa olsun FALCAO iste...

5
1
yanıtYanıtla
Galatasaray sevdalısı:

Kaç para düşürdü? Açıkla.

5
0
yanıtYanıtla
efe can:

kesin 1 dolar indirim yapmisdir. 1 dolarda indirim

yanıt0
yanıt2
Manifaturacı cemşit:

Vallaha brav

3
0
yanıtYanıtla
gökhan göklerin han:

Adam karakterli ve gururlu kaldı gerekirse ücretinde indirim de yaptı. Şimdi Falcao nun kim oldğunu gösterecek.

3
0
yanıtYanıtla
Kenan:

O parayı bana versinler karakterin heykelini dikerim nasılsa tatil şahane

yanıt1
yanıt0
cm:

vaybe ne fedakarlık. . ulan enayiler oynamadığı halde tonla para aldı 5 kurusunu geri vermiş ona fedakarlık diyolar. . peki şimdi soruyorum eyyy m. cengiz senin şirketinde bu şekilde biri çalışsa , maaş aldığı halde işe gelmese napardın?akıl anca kendi cebinize çalışıyo

3
0
yanıtYanıtla
Behçet:

Seneye falkao gol kralı olmazsa kadikoyakis e gider sukruyan saracyan stadında essek gibi aniririm

2
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Oynamayan Falcao indirim yapmış başkan ne içiyorsan iyi kafa yapmış elimizde patladı demiyorda

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title