Haberler

Mustafa Cengiz'den F.Bahçe'ye gönderme: En çok transfer yapana şampiyonluk verilsin

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transfer dönemini değerlendiren Cengiz, "En çok transfer yapana madalya verilecekse, rakibimize şampiyonluk verilsin. Biz transfer döneminde küme düştük" diyerek Fenerbahçe'ye transfer göndermesinde bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transfer dönemi, teknik direktör Fatih Terim ve sarı kırmızılı takımın son durumuyla ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

"Resmi makamlara sesleniyorum. Türkiye'de limitlere uyan, kurallara uyan, kırmızı ışıkta duran, şeffaf olan, açık ve net olanlar cezalandırılmalı. Kurallara uymayanlar, limitlere uymayanlar ödüllendirilmeli, şampiyon ilan edilmeli.

"TRANSFER DÖNEMİNDE KÜME DÜŞTÜK"

"Ben bir şey öğrendim. Türkiye'de Süper Lig dışında yaz ve kış transfer dönemi var. Bu dönemin şampiyonları, küme düşenleri oluyormuş. Ben bu konuda cehaletimi öğrendim. En çok transfer yapana madalya verilecekse, rakibimize şampiyonluk verilsin. Sanırım daha çok çıkarıyorlar şampiyonluk sayısını. Bir de oradan verilsin. Biz transfer döneminde küme düştük."

"HAR VURUP HARMAN SAVURACAK LİMİTİMİZ YOK"

"Bizim har vurup harman savuracak bir limitimiz yok. Bizim zaten 60 milyon euro bonservis artı futbolcu giderimiz var. Galatasaray'ın 598 milyon TL limiti var. "Niye kullanmıyorsunuz?" diyorlar. Güzel kardeşim, o bütün ücretler dahil. Harcayacağınız para değil o... Bütün teknik kadro, sporculara, menajerlere ödenenden sonra elde kalan para."

"TAKIMDA SORUNLAR VAR"

"Salı sabahı uyandığımda Vay anasını yine Galatasaray puan kaybetti diye üzülürüm. Bakın, sorun var ama sorun olmalı. Eğer bir camia veya bir ailede sorun yoksa, orada bir şeyler yanlış. Sorun olacak, sorunları iyi niyet ve düzgünlükle çözeceksiniz."

"TERİM'LE HERŞEYİ MASAYA DÖKTÜK"

Fatih Terim Türk futbolu için çok değerli bir teknik direktör. Hocamızla her zaman bir araya gelip görüşüyoruz. Her şeyi masaya döktük. İnsanlar bazen maç sonrası aşırı adrenalinle bazı kelimeler kullanabiliyor. Bu kelimeler yanlış yerlere çekilebiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

fenerlibahçeli34:

12 milyona aldıkları Diagne, ile Falcao, Marcao, Belhanda hepsi ellerinde kaldı. Terim küplere binmiştir.

6
5
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Elinizde milyonluk adamlar vardı hani. 10-15 milyon değer biçiyordunuz. Neden satamadınız ve o parayla gerekli futbolcuları alamadınız. ''Galatasarayda transfer bitmez. . '' gibi hamaset yapıyordunuz. ''Transfer bitmez'' çünkü istediği hiç kimseyi alamaz, devamlı 20 sene öncesinin anıları. Valla İmparator çok iyi kafa buluyor sizlerle ama durum hiç iyi değildir.

6
5
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Kıskanma canim bigün seninde olur ??????

6
3
yanıtYanıtla
fb:

fb nasıl transfer yaptı diyenler hani vedat ile jailsonu sattık belki bilmeyenler vardır bunun parasıyla uefa durumu var hani sattığımız kadar aldık uefada biliyor bunu hatta para bile kaldı bu transferlerden sayın fenerbahçe yönetimi sağ kanat transferi kaldı onuda yapalım devre arası kalan parayla limiless devam fenerbahçe ha ha ha ha ha ha limitless

3
6
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Yine ona buna sataşmaya başladı. Sen önce Teknik kadrondan hesap sor. Sonra da elindekileri nasıl kimseye satamadın onu düşün! Para var diyorsun ama futbolcu alamadın. .

8
0
yanıtYanıtla
Bjk56:

İyide sanane ihtiyaçları var almışlar limitine göre bonservissiz yada bonservisli bjkde boş geçirdim gibi halada forveti yok

6
1
yanıtYanıtla
fb:

fenerbahçenin muhasebe hesabını tutmaya başlamışlar fenerbahçenin çok iyi yolda olduğunu gösteriyor bu durum limitlesss devam eğer eksiğimiz varsa devre arasıda transfer yapalım limitless fenerbahçe olarak sayın fenerbahçe yönetimi

3
4
yanıtYanıtla
TT:

Adam haklı dağılın

3
4
yanıtYanıtla
mert:

sana falcaoyu bir dünya paraya fenermi aldırdı. sen önce takım yönetmeyi öğren. çöplere milyon avroları verdin şimdi ağlama

4
3
yanıtYanıtla
Namyelüs:

Ya Fatih Terim''i gönderirsiniz, ya da o sizi gönderir.

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title