Haberler

Milli Savunma Bakanı Gönül Açıklaması

Vecdi Gönül, "İç politikadaki başarılar dış politikaya yansımakta ve Türkiye adeta uluslararası toplum içerisinde şerefli bir ülke olarak bir yıldız gibi parlamakta.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "İç politikadaki başarılar dış politikaya yansımakta ve Türkiye adeta uluslararası toplum içerisinde şerefli bir ülke olarak bir yıldız gibi parlamakta... " dedi,

Gönül, Antalya'daki genel seçim çalışmaları kapsamında, çevre yolundaki Gündoğmuş, Gündoğmuşlular Eğitim Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği'nin açılış törenine katıldı.

Gönül, törende yaptığı konuşmada, Gündoğmuş'un en çok hizmete layık ve hizmet bekleyen yerlerden biri olduğunu bildiğini söyledi. İlçenin yıllardır devam eden yol sorununu ele aldıklarını ve bu yönde önemli aşama kaydedildiğini dile getiren Gönül, 28 kilometrelik yolun 17 kilometresinin bu yaz tamamlanacağını söyledi. Gönül, yolun tamamlanmasıyla halkın ilçeyi terk etmemesini de istedi.

Törene katılan Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu da ilçeye yapılan ve planlanan hizmetleri hatırlattı.

-"ŞEREFLİ BİR ÜLKE... "

Bakan Gönül daha sonra, partisinin Kepez İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek, yeni üyelere rozet taktı.

Partililere seslenen Gönül, yaklaşan genel seçim sürecini hatırlatarak, hükümetin ve bağımsız kuruluşların, halkın iradesinin genel seçimlere özgürce yansıması için görev yaptığını söyledi.

AK Parti'nin 10 yıl önceki kuruluşunda tüzüğünün ve programının halkın talepleri doğrultusunda belirlendiğini ifade eden Gönül, "Partinin kuruluşunda da Sayın Başkanımız son derece demokrat şekilde hareket etmiştir. Partinin tüzüğü, kurucular tarafından serbestçe hazırlanmıştır. Hatta Sayın Başbakanımızın gönlünde başka bir amblem vardı ama çoğunluk bugünkü ambleme karar verice Sayın Başbakanımız, (Bu sizin iradeniz) dedi ve bugünkü amblem ortaya çıktı. Tüzükte de bu böyle olmuştur" diye konuştu.

AK Parti'nin göreve geldiği ilk günden itibaren hizmetlere başladığını, 2002'deki üç bin doları bile bulmayan mili gelirin 10 bin dolara ulaştığını, sağlık hizmetinin, herkesin hastane kapılarında süründüğü bir hizmetken, iftihar edilecek noktaya geldiğini vurgulayan Gönül, tarım, ekonomi, eğitim ve adalet gibi hizmetlerinde sağlanan gelişmeleri de sıraladı.

Bütün hizmetlerden daha en önemli unsurun ise ülkede istikrar olduğunu dile getiren Gönül, şöyle konuştu:

"Türkiye koalisyon hükümetlerinden çok şey çekti. Tamamen şahsi kanaatim, Turgut Bey'in Cumhurbaşkanlığa çıkışından, hükümetimizin iktidara gelişine kadar olan zamanda Türkiye çok şeyler kaybetti. Şimdi onları telafi etmenin gayreti içerisindeyiz. Ama önemlisi istikrar. Büyümede, huzurda, devlet hizmetinde istikrar, özellikle çevremizin, bütün komşularımızın maalesef huzursuzluk içerisinde yaşadığı dünyamızda, neredeyse iflas etmenin eşiğine gelmiş Avrupa ülkeleri de dahil, Türkiye'nin huzur ve istikrar ülkesi olduğunu hep beraber görüyoruz. İç politikadaki başarılar dış politikaya yansımakta ve Türkiye adeta uluslararası toplum içerisinde şerefli bir ülke olarak bir yıldız gibi parlamakta... "

Bu başarının halkın ve partililerin desteği olmadan yakalanamayacağını ifade eden Gönül, partililere ve halka teşekkür etti. Gönül, Kepez teşkilatına katılan yeni üyeler adına Yunus Çapak, Hilal Çapak, Ali Telli, Mustafa Sayar'a parti rozetlerini taktı.

-KEPEZ'DE SEÇİM STARDI-

Bakan Gönül, parti teşkilatının ardından Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, diğer AK Parti Antalya Milletvekili Adayları ile birlikte Kepez ilçesindeki Hasan Doğan Stadı'nda yapılan aday ve gönüllü çalışma gruplarının tanıtıldığı toplantıya katıldı.

Gönül, buradaki konuşmasında da muhalefet partilerinin kaynağını açıklayamadıkları vaatlerde bulunduklarını hatırlatarak, "Muhalefet vadediyor, ancak nasıl karşılanacağı hiç belli değil. Demek ki iktidar sorumluluğu hiç gözlerin önünde değil ki, muhalefet sorumluluğuyla her şeyi vadediyorlar" dedi.

AKPM Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da yaptığı konuşmada, partilere şöyle seslendi:

"AK Parti için kolay bir seçimdir. Çünkü anlatacağınız çok şey var. Övünerek anlatacağınız bir lideriniz var. Sadece Türkiye'de değil, dünyadaki mazlumların sesi olan bir lideri anlatacaksınız. Yapılan hizmetleri anlatacaksınız. Bırakın başkaları dedikodu yapsın, bizim hizmetlerimiz ortada. "

Gönül ve Çavuşoğlu, diğer adaylarla birlikte partililere tanıtılırken, Kepez'de verilen seçim startı ile bölgesinin yedi noktaya ayrıldığı ve gönüllü çalışma grupları oluşturulduğu belirtildi. Tüm milletvekili adayları, gönüllülerle de fotoğraf çekimine de katıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title