Haberler

Milli Karateciler Hollanda'da Sahne Alacak

2020 Tokyo Olimpiyatları kota müsabakaları öncesinde hazırlıklarını sürdüren Türkiye Erkek ve Kadın Karate Milli Takımları, Hollanda'da düzenlenecek Karate 1 Premier Lig'in üçüncü etap müsabakalarında madalya arayacak.

2020 Tokyo Olimpiyatları kota müsabakaları öncesinde hazırlıklarını sürdüren Türkiye Erkek ve Kadın Karate Milli Takımları, Hollanda'da düzenlenecek Karate 1 Premier Lig'in üçüncü etap müsabakalarında madalya arayacak.

Türkiye Karate Federasyonundan yapılan açıklamada, Rotterdam kentinde yarın başlayacak ve 18 Mart'ta sona erecek müsabakalarda 74 ülkeden, 683 sporcunun mücadele edeceği bildirildi.

Organizasyonda Türkiye'yi 19 erkek, 11 kadın sporcu temsil edecek.

Karate 1 Premier Lig müsabakalarında yer alacak Türk sporcular şunlar:

Kadınlar:

Ferdi kata: Dilara Eltemur, Rabia Küsmüş, Gizem Sofuoğlu

50 kilo: Serap Özçelik Arapoğlu, Selva Nur Akkurt

55 kilo: Tuba Yakan, Büşra Tosun

61 kilo: Merve Çoban

68 kilo: Hafsa Şeyda Burucu

+68 kilo: Eda Eltemur, Meltem Hocaoğlu

Takım kata: Dilara Eltemur, Rabia Küsmüş, Gizem Sofuoğlu

Erkekler:

Ferdi kata: Mehmet Yakan, Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş

60 kilo: Aykut Kaya, Eray Şamdan

67 kilo: Ömer Kemaloğlu, Burak Uygur, Muhammet Ali Yılmaz

75 kilo: Serkan Yağcı, Erman Eltemur, Necati Pınarbaşı, Fatih Şen, Murat Öz

84 kilo: Gökhan Gündüz, Uğur Aktaş, Emre Cevahir

+84 kilo: Alparslan Yamanoğlu, Rıdvan Kaptan

Takım kata: Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş, Kutluhan Duran

Kaynak: AA / Spor

Hollanda Türkiye Tokyo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title