Haberler

Milli Güreşçi Taha Akgül'ün Adı Bahçelievler'de Spor Merkezine Verildi

Olimpiyat ve dünya şampiyonu Milli güreşçi Taha Akgül'ün adı Bahçelievler'de yapılan spor merkezine verildi.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu Milli güreşçi Taha Akgül'ün adı Bahçelievler'de yapılan spor merkezine verildi.

Spor merkezinin açılışına Milli güreşçi Taha Akgül, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Numan Şahin, BBSK Başkanı Yusuf Yıldırım ve çok sayadı davetli katıldı. Bir sporcu için hayattayken böyle bir olayın yaşanmasının gurur verici olduğunu dile getiren Taha Akgül, "Bahçelievler Belediye Başkanımız Osman Develioğlu'na ve belediye meclis üyelerimize hayattayken adımı böylesine güzel bir tesise layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Bugün benim için tarihi bir gün. Bir sporcunun hayattayken başına gelebilecek en önemli olaylardan biri de hayattayken adının bir spor tesisine verilerek yaşatılması. Daha 27 yaşındayken, bu beni hem gururlandırırken aynı zamanda sorumluluğumu da arttırıyor. Bu süreçte, hal ve hareketlerime daha çok dikkat etmem gerekiyor. Bu isim burada var olduğu sürece, layık olmaya çalışacağım. Önümüzdeki 2020 Olimpiyatlarına hazırlanıyorum. İnşallah orada da ülkemi ve halkımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Burada bizleri yalnız bırakmayan tüm Bahçelievler halkına da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Osman Develioğlu Bahçelievler Taha Akgül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title