Haberler

Milli Futbolcu Cengiz Ünder: Şampiyonlar Ligi Finali Elimizden Alındı

Güncelleme:

Roma'da bu sezon harikalara yaratarak damga vuran Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, "Şampiyonlar Ligi finali elimizden alındı" dedi.

Altınordu ve Başakeşhir'in ardından bu seozn başında İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden biri olan Roma'nın yolunu tutan ve özellikle 2. devrede göğsümüzü kabartan milli futbolcumuz Cengiz Ünder, beIN SPORTS Haber'de çok önemli açıklamalarda bulundu.

İşte genç futbolcunun açıklamaları:

"Her genç Türk futbolcunun hayali Avrupa olmalı. Benim her zaman aklımda bu vardı. Şu anda bu cesareti gösterdim ve bunu başardım. Umarım daha fazla Türk futbolcu Avrupa'da oynar. Bu sezon benim için iyi geçti ama sonraki sezonun çok daha iyi olması lazım. Daha fazla gol atmak istiyorum. Çok çalışacağım. Umarım gelecek sezon daha başarılı olurum."

"ROMA'DA KALMAM EN DOĞRUSU"

"İtalyanca'yı 100 üzerinden 30'luk konuşabiliyorum. Daha iyi olması lazım. Öğrenmem gerektiğini biliyorum, benim için bir zorunluluk bu. Gelecek sezon da Roma'da kalmam benim için en iyisi olur diye düşünüyorum. Orada yapmak istediğim daha çok şey var."

"Barcelona karşısında oynadığımız 4-1'lik maçın rövanşında, turu geçeceğimize çok inandık. Iniesta'nın devre arasında bir şey dediğini hatırlıyorum: 'Böyle gidersek, bu maçı kaybederiz'. Biz ilk yarıda onları bu duruma getirdik. O gün çok heyecanlıydım. 2-0 olmuş, tura yakınız. Ben de oyuna girerken çok istekli başladım. Korner kullanmaya gittim. Aslında çok da iyi bir orta yapmadım ama Manolas orada mucizeyi yarattı. O açıdan kafayı vurması daha zordu."

"FİNAL ELİMİZDEN ALINDI"

Liverpool maçının rövanşında Barcelona maçından daha iyi bir atmosfer vardı. 2 penaltımız verilmedi o maçta. Şu an belki de ben burada değil, final için Kiev'de olabilirdim. Keşke orada olsaydım. Final, bizim elimizden alındı."

"Türkiye'ye gelen futbolcular, genelde 30 yaş üstü, yıldız oyuncular. Avrupa'nın hiçbir yerinde böyle değil. Yabancılar 'Türkiye'ye gideyim de kariyerimin son döneminde para kazanayım' diyor genelde. Bu bakış açısı değişmeli."

"Salah, tartışmasız bu sezonun en iyi oyuncusu. İnanılmaz bir oyuncu. Ben de onun yerine geldim, bu durum da gerçekten onur verici. Onu izlerken insanlar büyük keyif alıyor."

"Totti'yi her gün kulüpte görüyorum, hala heyecanlanıyorum. Bana 'Golcü' diyor, çok hoşuma gidiyor."

"KOLAROV VE DZEKO BANA ÇOK YARDIMCI OLDU"

"Kolarov ve Dzeko, bana çok yardımcı oldu. Kolarov, benim az oynadığım dönemde 'Sen çok iyi bir oyuncusun. Sana inanıyorum' deyip bana destek olmuştu. İdmanlarda sürekli karşı karşıya oynuyoruz. Beni o geliştirdi diyebilirim. Sürekli beni zorluyor."

"Bu sezonun ikinci yarısında toplam 8 gol attım. Önümüzdeki yıl da sezon başından itibaren gol atmaya başlayıp 20 gole ulaşmak istiyorum. Kanat oyuncuları artık bu sayılara ulaşıyor, ben de bunu başarabilirim. Maç öncesi totemim yok ama maçlardan önce atmak istediğim golleri zihnimde canlandırıyorum. Bunlara benzer çok gol de attım."

CENGİZ'İN EN İYİ 11'İ

Genç futbolcu en iyi 11'i olarak da, "Alisson, Dani Alves, Sergio Ramos, Kalidou Koulibaly, Marcelo, Miralem Pjanic, David Silva, De Bruyne, Salah, Ronaldo, Messi" isimlerini saydı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

kayserili:

sen liverpoldan bir maçta beş ye ondan sonra utanmadan finali elimizden aldılar de yok öyle üç köfte beşe bir takım beş yiyorsa hiç bir şeyi hak etmiyordur yürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüüüüüüüüüüüüü

1
9
yanıtYanıtla
osmanlı:

halife erdoğan

1
4
yanıtYanıtla
tosmanlı:

şakşakçı müptezel

yanıt4
yanıt0
şogun:

yürüyedur çocuk

3
0
yanıtYanıtla
ciko:

ayri bi muptezel

0
2
yanıtYanıtla
dodo:

ekonomimiz şahlandıkça şahlaneyah benzine mazota yetişemiyeah dolar uçuyeah 2023te dolar 23tl oluyeah şahlandıkça şahlaneyah benzine mazota yetişemiyeah dolar uçuyeah 2023te dolar 23tl oluyeah

2
0
yanıtYanıtla
metin:

tabi cengiz kardeşim sen öyle diyorsan doğrudur sen önce bi kendini bilgidel alanda geliştir her şey öyle görunduğu gibi değil yeğenim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title