Haberler

Milan'dan ayrılan Hakan Çalhanoğlu, ezeli rakip Inter'e imza atıyor

Güncelleme:

Milan'ın önerdiği teklifleri geri çeviren Hakan Çalhanoğlu, ezeli rakip Inter'le anlaşmaya vardı. Hakan, 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. EURO 2020'de oynadığı üç karşılaşmada gol ve asist katkısı veremeyen ve oyun olarak da beklentilerin çok altında kalan Hakan'ın, transfer görüşmeleri yüzünden kendisini turnuvaya veremediği konuşuluyor. Yarın Hakan'ın sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi.

Juventus ve Manchester United'a gideceği konuşulan Hakan Çalhanoğlu, Inter'le anlaşmaya vardı. Sky Sport, Inter'in Hakan'ı 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeyle ikna ettiğini duyurdu. Yarın Hakan'ın sağlık kontrollerinden geçeceği ve resmi açıklamanın kısa süre içinde geleceği belirtildi.

Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, ezeli rakip Inter'le sözleşme imzlayacak

EURO 2020 İYİ GEÇMEDİ

Hakan Çalhanoğlu, Milli Takım formasıyla EURO 2020'de üç maçta da forma giydi ama Milan'daki görüntüsünden eser yoktu. Deneyimli on numaranın transfer tekliflerine kafasını taktığı ve bu sebeple kendisini turnuvaya veremediği söylentileri var. Öte yandan Galatasaray'ın da bir markajı olmuştu ancak Hakan İtalya'da kalmayı tercih etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Internazionale Euro 2020 Ac Milan Haberler

500

Yorumlar (2)

Veli Özdemir:

Beşiktaş'ı tutmama rağmen Burak ve Ozan hariç kişisel olarak onları sevmiyorum. Çok güçlü ve klas denilebilecek oyuncularımız var. Oyuncularımız neden erken pes ediyor anlamıyorum. Güçlü ama maalesef turnuvadan korkan bir takımız.

3
4
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Kosmasini bilmeyen bu Tahta Bacakli sporculara bu kadar Parayi neden verirler? Bir türlü anlamak zor.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title