Haberler

Migros, CarrefourSA'nın 34 mağazasını devraldı

Güncelleme:

CarrefourSA ve Migros çeşitli illerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, alınan stratejik karar doğrultusunda Migros'a dönüştürülmesi yönünde anlaşma imzaladı.

Migros, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Carrefoursa'nın 34 mağazasını devraldığını duyurdu.

Migros'tan yapılan açıklamada, CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş (CarrefourSA) ile CarrefourSA tarafından işletilmekte olan 34 adet mağazanın kiracılık hakkının ve kira sözleşmelerinin devri hususunda 07.01.2021 tarihinde sözleşme imzalandığı belirtildi ve mağaza adedinin, mağaza lokasyonlarının ve devir bedelinin uyarlamaya tabi olup, Rekabet Kurulu onayının ardından kesinleşeceği ve gerekli açıklamanın yapılacağı ifadelerine yer verildi.

"DEVİR REKABET KURULU'NUN ONAYI SONRASI GERÇEKLEŞTİRİLECEK"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "CarrefourSA'nın işletmekte olduğu 34 mağazanın, kiracılık haklarının ve kira sözleşmelerinin devri hususunda taraflar arasında 7 Ocak tarihinde sözleşme imzalanmış olup, bu sözleşmeye istinaden Rekabet Kurulu'na İzin Başvurusu yapılacaktır. Sözleşme kapsamında gerekli hukuki ve idari izinlerin alınması için Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemler başlatılacak olup, devir işlemleri Rekabet Kurulu onayı sonrasında gerçekleştirilerek geçerlilik kazanacaktır.
CarrefourSA'nın temel önceliği müşterilerine en doğru şekilde hizmet ve ürün sağlayabilmektir ve bu hedef doğrultusunda şekillenen yatırım ve büyüme stratejisi verimlilik odağıyla devam edecektir. Migros müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak için sürdürülebilir büyüme stratejisi çerçevesinde, verimlilikten elde ettiği kaynaklarla, yatırımlarına devam etmektedir."

Kaynak: AA / Ekonomi

Rekabet Kurulu CarrefourSA Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

Cimbomlu:

Fransiz firmalar artik satiliyor ve bu cok güzel bir haber, Macaron a karsi yapilan ambargo tutuyor simdi sira renault peugeot citroen bunlari almayin ambargoya devam.

27
32
yanıtYanıtla
Alp:

Lan dingil donumuzun lastiğine kadar ithal ediyoruz sen ne diyorsun

yanıt34
yanıt28
DİNGİL SENSİN ALP:

İYİ YA İŞTE ''İTHAL OLANI ALMA'' DİYOR ARKADAŞIN, NE VAR BUNDA?BİZİM DONUMUZDA YOK, ŞAYET SENİN DONUNDA FRANSIZ LASTİĞİ VARSA''DONSUZ''GEZ. OLDU MU?

yanıt8
yanıt2
gubu:

sen üretmedikten sonra sevinilecek bir şey yok. yarın başka bir ülkeye boykot yaparsın, sonra bir başkasına. . .

yanıt14
yanıt2
Komiksiniz yiğidolar:

Cimbomlu ne içiyorsan bende aynından istiyorum. Siz bu kafayla devam edin

yanıt0
yanıt1
ceto:

muz cumhurriyeti sadece muzlar üretir gel vatandas muza geeellllllllllll))))))))))))99

yanıt1
yanıt1
Burak:

Şen öyle diyorsan da sırf reno sayesinde de bu en düşük asgari ücretin 2 katı para alarak 60 Bin istihdam var bunların ailesi hariç sadece reno ve yan sanayi Bir daha düşün

yanıt1
yanıt0
Xx:

Ufak esnafi bitidirdiler

17
2
yanıtYanıtla
oyledeme:

bukafayla cokdaha ufakkalirsiniz

yanıt4
yanıt6
Ne oldu:

Kızı şirketi iyi yönetemedi sadece satıyor alım yok

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title