Haberler

MHP'den "Milli Duruş ve Kararlılık" Belgesi

MHP Seçim Beyannamesini Açıkladı. MHP'nin "Milli Duruş ve Kararlılık Belgesi" Adı Altında Açıklanan Seçim Beyannamesinde, Ekonomiden Dış Politikaya, Sağlıktan Kamu Yönetimine Kadar Pek Çok Konuda Vaatlerde Bulunuldu.

MHP seçim beyannamesini açıkladı. MHP'nin "Milli Duruş ve Kararlılık Belgesi" adı altında hazırlanan seçim beyannamesinde, ekonomiden dış politikaya, sağlıktan kamu yönetimine kadar pek çok konuda vaatlerde bulunuldu.

Partisinin "Milli Duruş ve Kararlılık Belgesi" adını taşıyan seçim beyannamesini parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla açıklayan MHP lideri Devlet Bahçeli, 22 Temmuz seçimlerinin bugüne kadarki en hayati seçim olacağını belirterek "seçimlerin gerginlikten uzak bir hoşgörü ortamında bir demokrasi şöleni gibi yapılması için siyasi partilerimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor" dedi. Seçimlere gölge düşürecek hareketlerde bulunanların bunun altından kalkamayacağı uyarısında da bulunan MHP lideri, seçimin güvenliğini sağlama sorumluluğunun hükümete ait olduğunu kaydetti.

TERÖR YANGINI TÜM TÜRKİYE'YE YAYILIYOR

Türkiye'nin karşısındaki sorunun "çok ciddi bir varlık ve beka sorunu" olduğunu dile getiren Devlet Bahçeli, "kanlı terörün alçak saldırıları ve etnik bölücülüğün hayasız tahriklerinin hedefi olan Türkiye süratle bir iç çatışma ve parçalanma ortamına sürüklenmektedir. Türkiye'yi içten çökertmek için etnik ayrışma, bölünme ve çatışma dinamikleri harekete geçirilmiştir. Türkiye'nin milli ve manevi değerleri, devletin temel nitelikleri ve kuruluş ilkeleri siyasi ve toplumsal çatışma alanı haline getirilmiştir. Etnik temelde bölücülük ve kutuplaşma, inanç temelinde bölünme ve kamplaşma, devletin ana ilkeleri temelinde ayrışma ve zıtlaşma acımasızca tahrik edilmiştir. Türkiye sürekli güç ve kan kaybetmekte, yangın bütün Türkiye'ye yayılmaktadır. Türk toplumu yorulmuş, hırpalanmış ve yaralanmıştır" diye konuştu. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun vahim olduğunu ve "dur" denilmediği takdirde de geleceğin karanlık olduğunu öne süren Bahçeli, 22 Temmuz seçimlerinin bu anlamda bir kader seçimi olacağını ve halkın da seçim sandığına giderek kaderi hakkında tarihi bir karar vereceğini söyledi. Bahçeli, "ülkesinin, milletinin ve çocuklarının karartılmasına, Türkiye'nin katledilmesine ilgisiz ve tepkisiz kalmayacak olan aziz milletimiz sandık başında Türkiye'nin namusuna sahip çıkacaktır. Bölünmeyi değil kardeşliği, ihaneti değil sadakati, küresel güçlerin elinde oyuncak olarak sömürülmeyi ve zilleti değil, içerde huzurlu, dışarıda onurlu bir millet ve bağımsız bir devlet olarak haysiyetiyle yaşamayı seçecektir" dedi.

MİLLİYETÇİLİK KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL

22 Temmuz seçimlerinin taraflarının belli olduğunu dile getiren MHP lideri, bir tarafta AKP ve onun siyasi şemsiyesi altında Türkiye'de görülmemiş bir soygun ve vurgun cephesi oluşturan çıkar ittifakları diğer yanda ise milletini seven, milleti için her bedeli ödemeye hazır olan Türkiye sevdalıları olduğunu söyledi. MHP'nin tek başına seçime gireceğini ve "AKP zihniyeti" ile tek başına hesaplaşacağını ifade eden Bahçeli şunları söyledi:

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title