Haberler

MHP'den fitneye geçit vermeyin çağrısı

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, fitne ve fesada geçit verilmemesi çağrısında bulunarak, "Neye kırgın olursanız olun, doğrudan muhatabıyla görüşmek, doğrudan onunla istişare etmek bu işin en doğru çözümüdür" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, fitne ve fesada geçit verilmemesi çağrısında bulunarak, "Neye kırgın olursanız olun, doğrudan muhatabıyla görüşmek, doğrudan onunla istişare etmek bu işin en doğru çözümüdür" dedi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde temaslarda bulunan MHP'li Bulut, esnafları ziyaret etti. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek ve beraberindeki heyetle açılışlara katılan Bulut, Erbaa'nın her geçen gün büyüyerek değiştiğine dikkat çekti. Erbaa'nın her gün güzelleştiğini belirten Bulut, "Erbaa'nın her noktasında ayrı bir dokunuşu, belediyemizin ayrı bir hizmeti var. MHP olarak biz kişi odaklı çalışmıyoruz. Sadece bir kişinin memnuniyeti ya da memnuniyetsizliği üzerine çalışmıyoruz. Toplumun genelini ilgilendiren projeler üretiyoruz. Toplumun huzuru, refahı, yaşadığı çevreyle barışık bir şekilde hayatını idam ettirmesine dönük işler yapıyoruz" dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan MHP'li Bulut, "Bir meseleden dolayı memnuniyetsizliğiniz veya bir meseleden dolayı kırgınlığınız asla ve zinhar bu harekete bu davaya ve bizim gerçeklerimize sırt çevirmenize neden olmasın. Asla ve asla sizlerden istirhamım neye kırgın olursanız olun, doğrudan muhatabıyla görüşmek, doğrudan onunla istişare etmek bu işin en doğru çözümüdür. Fitneye ve fesada geçit vermemek zorundayız. Bakın Erbaa'da Milliyetçi Hareket Partisinin belediyecilik anlayışı 5 yıllık bir kesintiye uğradı. Şimdi bütün dava arkadaşlarımız rabbime şükürler olsun tekrar seçimi aldık. Ertuğrul Bey belediye başkanımız oldu. Erbaa'da tekrar belediyeciliğin Milliyetçi Hareket Partisi tarafından icrasına hepiniz şahit oldunuz. Dolayısıyla bizim artık kaybedecek bir 5 senemiz zinhar asla yok. Kaybedecek bir günümüz, bir saniyemiz dahi yok. Kesintisiz bir şekilde Kelkit Havzasına hizmet verebilmemiz için şartlar ne olursa olsun dayanışma ruhu içerisinde birlikte hareket etmek zorundayız. Dolayısıyla anlık kırgınlıklar, küskünlükler asla ve asla dosdoğru olan, mızrak gibi olan istikametimizden hiç birimizi çevirmeyecek. Kimseyi kırmayacağız, kimseyi dökmeyeceğiz, kimseye sırtımızı çevirmeyeceğiz. Bu hizmet anlayışında belediye başkanlarımız ile birlikte omuz omuza vereceğiz. Bize düşen vazife bu" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title