Haberler

Metin Tekin: Fenerbahçe son dakika golüne bu kadar sevinemez

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sahasında Denizlispor ile 2-2 berabere kaldığı mücadeleyi yorumlayan Metin Tekin, "Fenerbahçe, Kadıköy'de son dakika golüne bu kadar sevinemez. Fenerbahçe vasata alışıyor. Bu çok büyük bir tehlike" dedi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Denizlispor'u konuk etti. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 22. dakikasında Ozan Tufan'ın golüyle öne geçen sarı-lacivertliler, 45. dakikada Radoslaw Murawski'nin penaltı golüne engel olamadı. İlk yarıda Tolgay Arslan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan sarı-lacivertliler, 75. dakikada Mustafa Yumlu'nun golüyle 2-1 geriye düştü. Fenerbahçe, 90+2. dakikada Serdar Aziz'in kafa golüyle 1 puanı kurtardı.

"FENERBAHÇE BAŞKA BİR KİMLİKTİR"

BeIN Sports yorumcusu Metin Tekin, maçın ardından mücadeleyi değerlendirdi.Tekin, "Oyunun hikayesi ne olursa olsun Fenerbahçe, Kadıköy'de son dakika golüne bu kadar sevinemez. Fenerbahçe vasata alışıyor. Bu çok büyük bir tehlike. Geçen sene beşinci, bu sene altıncı. Fenerbahçe başka bir kimliktir." dedi.

Metin Tekin: Fenerbahçe son dakika golüne bu kadar sevinemez

Kaynak: Haberler.com / Spor

Denizlispor Metin Tekin Fenerbahçe Kadıköy Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (8)

yazık:

Fenerbahçe son dakika golüne bu kadar sevinmiyor. Fenerbahçe hakemin şeref yoksunu tavrına karşı bu gol gelince hakeme tepki olarak öyle sevindiler. . bunu anlamayacak kadar zekadan yoksunsan biz ne yapalım. . .

3
1
yanıtYanıtla
as:

hayatınız kendinizi avutma üzerine kurulu. tamam inandık. :D

yanıt2
yanıt3
as:

yooo fenerbahçe bu işte, ne başka kimliği

2
1
yanıtYanıtla
Sen kendi isine bak:

Dun aksam verilmeyen penalti icin aciklamani duyamadik senin birakin fener ustunden prim yapmayi bu aksam hakem fenerin attigi golu vermeyerek skora etki yapmistir baska hatasi yoktu iyi mac yonetti ama hala fenerbahceyi karistirmaya calisiyorlar

0
2
yanıtYanıtla
şampiyon fenerbahçe:

denizli geçen hafta kazanmıştı moralli idi bizim durum ortada hoca bırakmış kaç haftadır istediğimiz sonuçlar alınamıyordu ama bu son dakika golüyle yarışa devam edeceğimizi göstermiş olduk geri kalan tüm şampiyonluğu sonuna kadar kovalıyacağız o yüzden usta başarılı (çünkü enkaz devraldı) desteklemeye devam edilmeli. nankörlük yapmayın

0
2
yanıtYanıtla
fenerbahçe:

atana kadar türkiyede maçlar bitmez ama eskiden bu gollerle maç kazanırlardı şimdi ancak her hafta beraberliğe seviniyorlar

1
1
yanıtYanıtla
burak bey:

geçen yıl Trabzon maçını hatırla. .

0
0
yanıtYanıtla
reis:

Sırf fb düşmanları( ERMAN GİBİLER) fb nin VAR da doğrandığını gölgelemek için TS yi öne çıkarmaya çalışıyorlar. . VAR da tek doğranan takım FB . . tek nemalananda GS. . . Diğerleri nin hatası artı eksi dengeleniyor. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title