Haberler

Mesut Özil'in yeni rotası ya ABD ya da Fenerbahçe olacak

Güncelleme:

Arsenal'in istemediği Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'in İngiliz ekibinden ayrıldıktan sonra ya ABD'ye ya da "Çocukluk hayalim" dediği Fenerbahçe'ye gideceği öne sürüldü.

Arsenal'in sözleşmesini fesih etmek için düğmeye bastığı Mesut Özil, Ada basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. Dün çıkan haberlere göre Türk asıllı futbolcu, Arsenal'den ayrıldıktan sonra atacağı adımları masaya yatırdı.

Eşi Amine Gülşe ve menajeriyle birlikte kariyer planlamasını yapan Mesut Özil'in önünde iki seçenek olduğu belirtildi.

BAZI KULÜPLERLE GÖRÜŞME OLACAK

31 yaşındaki futbolcunun ilk seçeneğinin ABD olacağı ifade ediliyor. Birçok MLS takımının transfer etmek istediği Mesut Özil'in eşi de ABD'ye gitmeye sıcak bakıyor. Yıldız futbolcunun menajerinin kısa süre içinde bazı MLS kulüpleri ile görüşeceği öne sürülüyor.

FENERBAHÇE ÇOCUKLUK HAYALİ

Mesut Özil'in diğer seçeneği ise Türkiye. Yıldız futbolcu eğer ABD'ye gitmezse rotasını Fenerbahçe'ye çevirecek. Mesut, "Çocukluk hayalim" dediği sarı-lacivertli takımla kariyerine devam edecek.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Fenerbahçe Mesut Özil Haberler

500

Yorumlar (7)

DETAYCI:

adam real madrid de oynamış hayali fener nasıl olsun. boş başlık. avrupada kapılar kapanınca en büyük hayal fenerbahçemi oluyor yoksa.

10
6
yanıtYanıtla
dikkatli:

Dikkatli okursan ''Çocukluk hayalim'' demiş ve başlıkta da o şekilde belirtilmiş.

yanıt1
yanıt0
FB:

Çocuk iken tuttuğu takım diyor sen geyik yapıyorsun.

yanıt1
yanıt0
ha:

pili biten çüreğe çıkan son vurgun peşinde ama bi hayali vaa mış bununda siz feneri kimlerle kıyaslıyorsunuz bu numaraları yiyelim

5
0
yanıtYanıtla
isa demir:

gel fenerbahçeye kral

4
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

HABERİ YAPAN TAM BİR CAHİL TAM

2
0
yanıtYanıtla
Aden Lina:

Keşkee gelse ama zor...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title