Haberler

Mesut Özil'in de Aralarında Bulunduğu Arsenal Futbolcuları, Uyuşturucu Kullanırken Görüntülendi

Güncelleme:

Aralarında Mesut Özil'in de bulunduğu Arsenalli futbolcuların, bir partide 'Hippy Crack' adlı uyuşturucuyu kullanırken görüntüleri ortaya çıktı. 70 kadının yer aldığı partinin görüntülerinin sezon başlamadan önceye ait olduğu vurgulandı.

İngiltere Premier Ligin dev kulübü Arsenal'in yıldız futbolcularının adı büyük bir skandala karıştı. Aralarında Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in de olduğu bir grup futbolcu sezon başlamadan önce, 'Hippy Crack' adlı nitrojen oksidi soludukları anın görüntüleri ortaya çıktı.

MESUT ÖZİL'İN UYUŞTURUCUNUN ETKİSİ ALTINDA OLDUĞU GÖRÜLÜYOR

Arsenal'in yıldız futbolcularının adı büyük bir skandala karıştı. Aralarında Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi ve Henrikh Mkhitaryan'ın bulunduğu futbolcular, bir partide 'Hippy Crack' adlı maddeyi kullanırken görüntülendi. Yayınlanan görüntülerde Mesut Özil'in uyuşturucunun etkisi altında olduğu görülüyor.

Mesut Özil'in de Aralarında Bulunduğu Arsenal Futbolcuları, 'Hippy Crack' Adlı Maddeyi Kullanırken Görüntülendi

BALONDAN ÇEKMİŞLER

The Sun'ın servis ettiği görüntülerde futbolcuların nitrojen oksidi balondan çektikleri görülüyor. Balondan çektikleri uyuşturucu maddenin etkisine giren futbolcuların oturdukları koltuklara yığıldıkları ve saçma davranışlar sergiledikleri anlar İngiltere'de gündeme bomba gibi düştü.

MESUT ÇEKTİĞİ BALONU MKHITARYAN'A UZATIYOR

Görüntülerde Mesut Özil'in uyuşturucuyu çektikten sonra balonu Ermeni futbolcu Henrikh Mkhitaryan'a uzatıyor. Mkhitaryan balondan uyuşturucu maddeyi soluduktan sonra kendinden geçiyor.

Mesut Özil'in de Aralarında Bulunduğu Arsenal Futbolcuları, 'Hippy Crack' Adlı Maddeyi Kullanırken Görüntülendi

PARTİYE 70'DEN FAZLA KADIN KATILMIŞ

The Sun'ın haberine göre, oyuncuların özel partisine 70'ten fazla kadının katıldığı belirtiliyor. Takımdan ya da oyunculardan görüntülerle ilgili bir açıklama gelmezken, İngiliz basını nasıl bir yaptırım uygulanacağını sorguluyor. Azot protoksitin İngiltere sınırları içerisinde 18 yaş ve üstündeki kişilere satışı serbest. Son 3 yılda satışlarının yüzde 400'ün üzerinde arttığı belirtilen gazın, vücudu oksijensiz bırakarak kalp krizine neden olabileceği ifade ediliyor.

Mesut Özil'in de Aralarında Bulunduğu Arsenal Futbolcuları, Uyuşturucu Kullanırken GörüntülendiMesut Özil ve arkadaşlarının eğlendiği gece kulübü

UNAI EMERY İLE LİGE İYİ BAŞLAYAN ARSENAL BÜYÜK MAÇLARI KAZANAMADI

Arsene Wenger'in takımdan ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine getirilien Unai Emery ile lige iyi başlayan Arsenal, Mancheste City ve Chelsea'ye karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Mesut Özil'in de Aralarında Bulunduğu Arsenal Futbolcuları, Uyuşturucu Kullanırken GörüntülendiThe Sun gazetesinin manşeti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (127)

Fırtına 61:

Bir insan neden uyuşturucu kullanır? Bu kadar salaklık nasıl yapabilir?Bu dünyada her şeyin var, neyin eksik?Allah çoluğumuzu, çocuğumuzu bu uyuşturucu belasından uzak etsin. . .

58
2
yanıtYanıtla
Gecelerin Yargıcı:

Bunlar çok paradan artık zevk alacak birşey bulamamaktan kaynaklanıyor kardeşim Allah sonlarını hayır etsin.

yanıt2
yanıt0
ASLI:

VAY VAY VAY. . . DİNDAR VE OSMANLI HAYRANI MESUTA BAK SEN NELER NELERDE YAPIYORMUŞ. NORMAL AMA OSMANLI PADİŞAHLARININ FARKI VARMIYDI ALEMDEN BAŞLARINI KALDIRAMAZLARDI. ŞÜKÜR ATATÜRK GELDİDE KURTARDI BİZİ.

24
28
yanıtYanıtla
SATAŞMABABAYORGUN:

BUNU gözünle gördün ama o zaman neler olduklarını görmedin boş yapma

yanıt6
yanıt9
isim:

harem dairesi diye bir yeri ütü odası olarak kullandıklarını düşünüyorsunuz sanırım. ayrıca gözünle görmediğin bir çok şeye inanıyorsun dinlere Allaha vs vs vs.

yanıt2
yanıt9
BARMEN:

BUNLAR YENi NESiL MÜSLÜMANLAR, NAMAZ VE ŞAMPANYA BERABER iYi GiDER.

42
10
yanıtYanıtla
istanbullu zeynom:

REYİS le fotoraf çektirdi ye bir yolunu bulup harcamaya çalışıyorlar yalan haber

10
37
yanıtYanıtla
DDD:

SEN NEKULLANIYON DA BÖYLE DÜŞÜNÜYON ACABA. . . . . . HERŞEYİ İNKAR EDİN KOYUN KAFALILAR

yanıt4
yanıt1
Cevap:

İşinize gelmeyince kabullenmezsin tabi tipik koyun görüşü.

yanıt2
yanıt1
ramazna atlı:

oglum zonguldaklısın sen bi nefeste nasıl gidersin kerata seni

32
5
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title