Haberler

Mensah'ın penaltısını kurtaran Doğan Alemdar, Beşiktaş maçına damga vurdu

Güncelleme:

Kayserispor'un Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmanın 8. dakikasında siyah-beyazlılar penaltı kazandı. Beşiktaşlı Mensah'ın vuruşunu Kayserispor'un genç kalecisi Doğan Alemdar çıkarırken son 5 yılda ligde penaltı kurtaran en genç isim olan Alemdar'ın bu başarısı, sosyal medyada da gündem oldu.

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş, penaltı kazandı.

Karşılaşmanın 8. dakikasında gelişen Beşiktaş atağında Josef de Souza'nın pasıyla sol kanattan ceza alanına giren N'Koudou yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Fırat Aydınus beyaz noktayı gösterdi. VAR odasıyla da görüşen Aydınus, penaltı kararını yeniden onayladı.

Mensah'ın penaltısını kurtaran Doğan Alemdar, Beşiktaş maçına damga vurdu

PENALTI KURTARAN EN GENÇ İSİM

Siyah-beyazlılarda topun başına Bernard Mensah geçti. Gana'lı futbolcunun penaltısında Kayserispor'un 18 yaşındaki kalecisi Doğan Alemdar topu köşeden kornere çeldi ve gol izni vermedi.

Başarısıyla sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden olmayı başaran 18 yaşındaki kaleci, 2014/15 sezonundan bu yana Süper Lig'de penaltı kurtaran en genç isim oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Kayserispor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

MUZO:

Herkes Sergen''i teknik direktör yapmanın peşinde. Buraya kadar hakemlerle geldiler. Bakalım hakem desteği bitince ne halt edecekler.

3
9
yanıtYanıtla
maşaallah maşaallahnazar değmesin bıu takımostur:

böyle takımları kutarma adına çok çok güzel eyyamcı şerffli insanlar atanıyor mhk bilmesede rast gele atasada adamlar 2011 den buyana hatır şikesi adına yemeyecekleri yapmayacakları şey yok her şey bunlar için mubah inceleyin maçı yeniden görün bjk nin attığı penaltının on katı faulde ne hakem vardı nede o kahrolası var vardı düdk hiç yoktu aslında bjk nin diğer oyuncularıda ceza sahası kenarına gelirke osturuktan yıkılıyor ve bunuda eyyamcı efendi hemen yutuyorbu şikebahçede de var

1
3
yanıtYanıtla
....ssss:

sen kesin gs lisin bu kadar zoruna gittiyse bunlar bitek gs olur demi çıldırrrrrrr

yanıt1
yanıt0
İdris gumus:

Futbol bıtmıstır yasasın corona

1
3
yanıtYanıtla
kayseri sporsever:

kaleci oyuna damga vurmadı. Haftalardır kayserispor maçlarına hakemler damga vuruyor. ya haksız penaltılar ya haksız kırmızı kartlar ya iptal edilen goller bu kadarda haksızlık olmaz ki kayserisporun en az 7 veya 8 puanını haksız yere gitti,

2
1
yanıtYanıtla
haksızlığa karşı yorum:

kaleci damga vurmadı hakemler maça damga vurdu, kayserispora bu yapılan kaçıncı haksızlık, ya haksız penaltı ya haksız kırmızı kart yada atılan gollerin iptali son 10 maçı izleyin hepmi kayserispor aleyhine karar verilir bu kadarda olmazki . takımı sahadan çek ne hakemlere ezdirme takımı, en az 6-7 puan kaybetti kayserispor

1
1
yanıtYanıtla
aliiii:

bu maç kesinlikle 0-0 bitmezdi. . geçen haftalarda orta yapıldıktan sonra müdahale var diyenler 90. nıncı dakikada verilen penaltıya ne dediler acaba. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Nihat Özdemir vergi kaçakçısıdır.:

FIRAT AYDINUSUN TORPİLİ NERDEN GELİYOR. YAŞIDA GELMESİNE RAĞMEN HALEN HAKEM. GEÇMİŞTE MAÇLARIN YÜZDE DOKSANINI KATLETTİ. ONUDA GEÇTİM YARDIMCI HAKEMİNİ DÖVDÜ ANCAK HALEN HAKEM

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title