Haberler

Mendes devreye girdi, Falcao'yu bedava getiriyor

Güncelleme:

Andre Silva'yı Monaco'ya götürmeyi planlayan dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes, bunun karşılığında Falcao'nun bedelsiz bırakılmasını istiyor. Galatasaray, Kolombiyalı golcü oyuncuya yıllık 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif edecek ve imaj hakları oyuncuya bırakılacak. En önemli faktör, oyuncunun 2022 Dünya Kupası'nda forma giymek istemesi.

Fernando'nun Sevilla'ya transferini gerçekleştirilen Jorge Mendes'in şimdiki operasyonu Milan, Monaco ve Galatasaray üçgeninde gerçekleşecek. Ünlü menajer finansal açıdan zor durumda olan Milan'dan Cutrone'yi Wolwerhampton'a Andre Silva'yı ise Monaco'ya götürerek İtalyan ekibine 60 milyon euroluk bir bütçe oluşturacak.

Silva transferiyle Monaco'nun forvet ihtiyacını giderecek olan Mendes, Fransız ekibindeki oyuncusu Radamel Falcao'nun ise bedelsiz olarak takımdan ayrılmasını istiyor.

2022 DÜNYA KUPASI İÇİN GALATASARAY'I SEÇTİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Monaco'da vergiden muaf olarak 8,5 milyon euroyu yakın maaş kazanan 33 yaşındaki Kolombiyalı santrforun önündeki en büyük hedefin 2022 Dünya Kupası'nda forma giymek olduğunu bilen Mendes, Suudi Arabistan, Katar ve Çin gibi opsiyonları devre dışı bıraktı.

Avrupa arenasında kariyerini sürdürmek isteyen Falcao için Galatasaray ile görüşen Jorge Mendes, oyuncusu için iki şart sundu. Bu şartlardan ilki yıllık 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme, ikincisi ise imaj haklarının kendilerinde olması. Galatasaray yönetimi bu konuyu teknik heyetle masaya yatırdı ve çıkan olumlu sonuç Falcao cephesine iletildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jorge Mendes Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (10)

paşa:

falcaonun bundan haberi var mı

5
9
yanıtYanıtla
BEY:

yok onuda sen söyleyecen artık herşeyi devletten bekleme

yanıt3
yanıt0
Maaşı çok fazla:

Offff yıllık 6 milyon euro dan 3 yıl 18 milyon euro, 18 milyona genç oyuncu alınır eğer gs bu maaşa olumlu baktıysa yakında fb gibi para toplamaya başlar.

4
5
yanıtYanıtla
Tim0135:

Reklamlardan, sponsorluklardan ve satışlardan 1.5 katı gelir, az ötede oyna kanatlı,itlaf etmesinler yine kuş gribinden:))

yanıt6
yanıt0
Cahil veterineri:

İmaj hakları kendi elinde olacakmış, GS bu şartı kabul etmiş. Anlayacağın reklam ve sponsorluktan çok bi para gelmez. Kriz de forma satışlarını biraz düşürür. GS başarılı olursa bu parayı çıkartır, yoksa sonu hüsran bu paranın. Cehalet bazen kuş gribinden daha öldürücü etkendir yeğen, itlaf olma sonra ;)

yanıt0
yanıt0
cimbom:

kafayı mı yediniz adam çöp olmuş çöööp alooo galatasaray yönetimii sakın ha sakın. son maçlarını Allah rızası için izleyin lütfen uyarıyorum. Eğer ki alınırsa son sahibi oluruz o bir hagi değil sakın ha.

3
0
yanıtYanıtla
CAPS:

Eğer ki veneve gelmiş olsa 40 gün 40 gece Bayram yapardınız Bir de kendini Cimbom yazmış yalancı seni gidi seni adamın çöpü bile 25 golle başlar

yanıt0
yanıt0
Gerçek:

Kulüplerimizin hiçbirinin bir futbolcuya 5-6 milyon verme lüksü olamaz

1
0
yanıtYanıtla
kim:

adamlar mahmut tekdemiri emreyi vedati alıyor bir de bizimkilere bak seri fred falcao biraz örnek alın ffenerbahçeyi:((

0
0
yanıtYanıtla
...Gs.....:

İsim yapmış ve bu yaşa gelmiş futbolcuların genelde takıma alınması reklam yapmak içindir bizimkiler reklam hakkını almazsa arkadaşı hangi amaçla kullanacak Anadolu takımlarına gol atması için mi ? Bu kadar paraya Dünyada futbolcu kalmadı mı ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title