Haberler

Melih Gökçek Beyaz'ı Savundu: "Beyaz Zaten Varlıklı"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Adı Skandala Karışan Bel-pa Genel Müdürü Yalçın Beyaz'ı Savundu. Beyaz'ın Varlıklı Biri Olduğunu Söyleyen Gökçek, 6 Trilyon Lira Yıllık Cirosu Olan Bel-pa'da İddia Edilen Rakamlardan Bahsetmenin Mümkün Olmadığını İleri Sürdü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, adı İSKİ vari skandala karışan BEL-PA Genel Müdürü Yalçın Beyaz'ı savundu. Gökçek, Beyaz'ın zaten varlıklı biri olduğunu ancak 6 trilyon lira yıllık cirosu olan BEL-PA'da bu rakamlardan bahsedilmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gökçek, düzenlediği basın toplantısında BEL-PA Genel Müdürü Beyaz'ın imam nikahlı eşinden ayrılmasıyla patlak veren skandala ilişkin soruları da yanıtladı. Gökçek, yarın Yalçın Beyaz ile konuşacağını ve ardından basına açıklama yapacaklarını söyledi. Gökçek, haberle ilgili "Öncelikle ihbarı yapan, Yalçın Beyaz'ın kendisi. Kendi kendini nasıl ihbar eder, onu düşünmek lazım" dedi.

-"MAL VARLIĞI ZATEN BİLİNİYORDU"-

Gökçek, Yalçın Beyaz'ın serveti olan biri olduğunun zaten bilindiğini, 8 yıl önce de kendisinden mal beyanatı istendiğinde, o zaman da varlıklı olduğunun ortaya çıktığını kaydetti. Başlığı da hayretle karşıladığını belirten Gökçek şöyle konuştu:

"Bu olayın İSKİ skandalı olması için trilyonlarla oynanması lazım. Oysa BEL-PA'nın yıllık cirosu 6 trilyon Lira. Bunun 4,5-5 trilyon lirası personel gideri. BEL-PA'da çalışan 400 işçinin yıllık masrafı zaten bu kadar. Yalçın Beyaz'ın bu rakamları alması mümkün değil, inceleteceğim."

-ANKARA'NIN İSKİ'Sİ-

Beyaz hakkında, sekreteri için terkettiği imam nikahlı sevgilisinin kendisinden tehditle 500 bin YTL nakit ve 500 bin YTL tutarında senet gaspettiği iddiasıyla savcılığa başvurduğu haberleri çıkmıştı. Haberde, "Memur maaşıyla sevgilisine, iki ev ile bir milyon YTL kaptıran genel müdürün şikayeti'Ankara'nın İSKİ'si patladı' yorumlarına neden oldu. Beyaz'ın evli ve dört çocuğu olduğu, iki sevgilisinin bulunduğu ortaya çıktı" yorumları yapılmıştı. (ANKA)

(GO/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title