Haberler

Mehmet Demirkol, koronavirüse rağmen lig maçları için alınan "devam" kararını eleştirdi

Güncelleme:

Bein Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, yeni tip koronavirüs salgınına karşı önlem olarak maçların seyircisiz oynanması kararını değerlendirdi. Demirkol, "Şunun mantığını biri bana anlatsın, senin çıkıp spor salonunda spor yapman yasak, Muslera'ya serbest" dedi.

Bein Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına dair spor dünyasında alınan önlemleri değerlendirdi. Önlemler kapsamında spor salonlarıyla birlikte vatandaşların toplu olarak bulunduğu birçok mekanın kapatıldığını hatırlatan Demirkol, şunları söyledi:

"BAŞKANIN SÖZLERİ BİR ŞEY İFADE ETMİYOR"

"Ben kararın değişebileceğini düşünüyorum, umuyorum değişir. Seyircisiz oynamaya devam edecek demesi başkanın bir şey ifade etmiyor. Perşembe günü de derbi seyircili oynanacak dedi. Bu akşam ya da yarın, bir karar değişikliği de açıklanabilir."

"SAĞLIK BAKANI DIŞARI ÇIKMA DİYOR"

"70 yaşında teknik direktörsün, şekerin var, risk grubundasın. Çık, otobüse bin, uçağa bin. Sağlık Bakanı, 'risk grubundaysan çıkma' diyor ama sen git kulübeye otur diyorsun. Böyle bir şey olabilir mi?"

"SPOR SALONUNA GİTMEK YASAK AMA MUSLERA'NIN SAHAYA ÇIKMASI SERBEST"

"Ciddi vebal bu, yapmayın. Benim işime geldiğinden değil, benim işime gelmiyor. Maç oynanmazsa, ben para kazanamam. Şunun mantığını biri bana anlatsın, senin çıkıp spor salonunda spor yapman yasak, Muslera'ya serbest."

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Bein Sports Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (8)

BEŞİKTAŞ:

fatih terim ile mustara duygu sömürüsü yapıyır GS beşiktaş macında galip gelseydi böyle konuşmazlardı O kadar istiyorsa İSTİFA et git

3
13
yanıtYanıtla
hale bak:

garibanın canı yok mu? adamların trilyoner bi eli yağda bi eli balda isteseler hastane bile yaptıracak paraları var. her türlü önlemler alındığı halde çirkeflik yapıyorlar. o zaman 3 aylık parana kıy ayrıl. yok hem para olacak hem istediğine laf sokacak. merak etmeyin. seyircisiz olduğu halde futbolda tehlike görürseler gerekeni yaparlar. sizde yatarak mangırlarınızı sayarsınız.

4
2
yanıtYanıtla
yuh:

çalışmak zorunda olanların canı yok mu? John Obi Mikel gibi yapın o zaman. ne diye şov peşindesiniz. bunların kanına işlemiş beleş, para yazıklar olsun yuh. bunlar hem çalışmayacak hemde para alacak yetmedi aldıkları tabi. yuh. hemde bütün önlemler alınıyor. ne denir bunlar gibilere bilmiyorum ki.

5
0
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Futbolun üst yöneticileri kaybettikleri paraları kurtarma derdine düşmüşler. Maç oynanmaz ise Forma satışı olmaz reklam geliri olmaz. Federasyondan alınan Stad geliri olmaz. Sponsor parası olmaz. Sağlık Bakanımız insanlarımızı kurtaralım diye uğraşıyor. Futbol yöneticilerinin umurunda mı yahu .

3
2
yanıtYanıtla
RUHİ-BJK:

Trilyonlarca lira kazanan ile mahalledeki Faruk un spor salonu bir değil. . . sorumlu davranıp 1 2 ay tesislerden çıkmayıp maçını yapsın. . ailenle yüzyüze görüşmeyiver . . hem tatil olsa parti yapıyon musli. . .

2
2
yanıtYanıtla
yavuz:

Ülkede genel karantina ilan edilmedi, hepimiz çalışıyoruz. Bizlerde hergün işe gidiyoruz. Saçma sapan konuşup durmayın. Futbolcularınki canda bizimki deyilmi.

4
0
yanıtYanıtla
en büyük devletimizdir:

gariban asgari ücret için toplu taşımaya binecek onlar için ohal yok senin futbolcun milyonları götürecek aman onları koruyalım yok öyle bir dünya ayrımcılık bu hee sen diyorsan futbolcu 3 ay çalışmasada aç kalmaz kendini kurtarsın ama asgeri ücretli mecbur çalışsın bana ne öyle mi yani yazıklar olsun hem dünyanın parasını alacaksınız hemde ilk tehditte kaçacaksınız o zaman mikel bak ne güzel örnek ben oynamam dedi trabzonspor da zorlamı dostum dedi buyur sana kapı dedi sizde o zaman oynamayın

0
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Param yok. Evde nasil oturam. Faturalar devam ediyo laa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title