Haberler

Max Kruse'nin Emre Belözoğlu'yla tartışması, ayrılık kararı almasını netleştirdi

Güncelleme:

Sözleşmesini tek taraflı fesheden Max Kruse'nin Fenerbahçe'den ayrılma gerekçeleri ortaya çıktı. Alman futbolcunun alacaklarının ödenmemesinin haricinde son olarak Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışma, sarı-lacivertlilerden ayrılma kararını resmileştirdi.

Fenerbahçe'nin gündemi akşam saatlerinde kulüpten yapılan açıklamayla değişti. Resmi internet sitesinden, Max Kruse'nin kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği bildirildi. Açıklamada, "Futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcumuz yoktur. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır. Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir. Konu spor yargısına taşınacaktır" denildi.

Özetle; alacakları nedeniyle kontratını fesheden Alman futbolcu konusunda Fenerbahçe, dava açacak. Oyuncu ise mevcut alacaklarına ek olarak kalan iki sezonluk kontratının karşılığı olan 5 milyon Euro'yu da almaya çalışacak. Kararı FIFA verecek.

ÜÇ AYLIK BORÇ VAR

Fenerbahçe'de takıma son ödeme şubat ayında yapıldı. Futbolculara mart, nisan ve mayıs ayı hak edişleri verilmedi. Söz konusu dönem, kulüplerin ödeme alamadığı pandemi arasına denk geliyor.

YÜZDE 15 İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ

Sözcü Gazetesi'nden İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Kruse, yönetimin kendisine sunduğu ve özetle yüzde 15 indirimi hedef alan formülü benimsemedi. Alacaklarının tamamı için kulübe ihtarname çekti. İddiaya göre "Paramı almadan oynamam" dedi.

EMRE İLE TARTIŞMA YAŞADI

Disiplinsiz tavırları takım içinde sıkıntı yaratan Max Kruse, son olarak kaptan Emre Belözoğlu ile tartıştı. Alman orta saha oyuncusunun, kendisini ikaz eden Emre'ye, "Sen futbolcu musun, yönetici misin" karşılığını verdiği öne sürüldü.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Max Kruse Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (13)

Hamzaaaa:

Emre , Volkan gibi spor ahlakından bi haber kişiler fenerbahçe ye katkıdan çok zarar verir. Bir Fenerbahçeli olarak bu tip şahısların takımdan gitmesini hatta tribünlere bile alınmaması gerektiğinin kanaatindeyim futboldan çok kavga gürültü biz futbol izlemek istiyoruz. . .

31
5
yanıtYanıtla
hataylı:

fatih terim, hasan şaş , ümit davala bunalr ahlak abidesi spor adamları degilmi.

yanıt13
yanıt6
onur:

hataylı adam onlarımı savunmuş yada ben galatasaraylıyım onlar çok iyi mi demiş hemen savunmaya geçmişssin

yanıt3
yanıt1
MEMET33:

BU FELLAHLAR NEDEN HEP FENERLİDİR ANLAMADIM GİTTİ, SORUM SANA HATAYLI BİR İZAH ET BAKAYIM. SAYDIĞIN GALATASARAYLILAR UEFA KUPASI ALDI YA SİZİNKİNKİLER HANGİ BABAYI ALDI?

yanıt6
yanıt1
D:

emre göreve başlamadan algı başlamış

15
3
yanıtYanıtla
ONÜÇ:

Ben olsam emre ile aynı takımda oynamam bile bilmeden takıma gelmişsem gerekirse üstüne para veririm bırakırım o takımı

12
2
yanıtYanıtla
durum çok üzücü:

kruse kurtuldu ama biz asla kurtulamayacağız emre futbolu bırakınca rahatlayacağız sanıyorduk adam şimdi de teknik direktör olacak en az 20 30 sene daha futbolun içinde olmaya devam edecek avrupa liglerinde her maç şu hareketleri yapan oyuncu olsa kırmızı kart görmediği tek bir maç bile olmazdı adamın yıllardır futbol adına tek yaptığı sahada kavga çıkarmak rakip oyuncuları rakip taraftarı tahrik etmeye çalışmak

11
1
yanıtYanıtla
kral:

emre ne teknik adamlıkta ne direktörlükte ne de başka bir şeyde başarılı olabilir. maradona gibi olur beceriksiz ve başarısız. çünkü emrenin karakterinde saygı hoşgörü anlayış yok. bunlar olmadan da hayatta başarı kazanılmaz. fb yi emre volkan aurellio ilerde olacaksa tuncay serhat ümit Özat kur ta ra maz. çünkü misyon ve vizyonları yok. günü birlik hareket içindeler.

7
2
yanıtYanıtla
emre:

zararlı hiç bir fayası yok kavgadan başka bişeye yaradıgı yok

6
1
yanıtYanıtla
GADDAR:

KÜÇÜK ENİŞTE HOCA MI OLDU ???? TÜRK FUTBOLU İÇİN GEÇMİŞ OLSUN. . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title