Haberler

Max Kruse'nin dürüm yiyerek stattan ayrıldığı anlar kameralara yansıdı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 5-2 yendiği maçın ardından Max Kruse, dürüm yiyerek stattan ayrıldı. Bu görüntüler, dürüm yediği için Beşiktaş'tan gönderilen Tolgay Arslan'ı akıllara getirdi.

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Gençlerbirliği ile karşılaştı, 7 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni 5-2 yendi. 87. dakikada sarı lacivertli takımın 5. golünü kaydeden Alman golcü Max Kruse, dürüm yiyerek stattan ayrıldı.

TOLGAY DÜRÜM YEDİĞİ İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN GÖNDERİLMİŞTİ

Bu görüntüler sosyal medyada bir çok futbolsever tarafından paylaşılırken akıllara geçtiğimiz sezon Beşiktaş-Başakşehir maçının devre arasında dürüm yediği için takımdan gönderilen Tolgay Arslan geldi. 29 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonun devre arasında 3.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Fenerbahçe Max Kruse Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

Alper:

90 dakika boyunca ko?turmak insanda aşırı derecede sıvı ve enerji kaybına yol açar. Sen şekerin düştüğünde nasıl yiyeceklere saldırıyorsan futbolcuda da maçtan sonra aynı durumda olur.

24
1
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

Ne olmus yani futbolcuda insan durum yiyemez mi iki dilim abartmadan

23
0
yanıtYanıtla
??????????:

HERİF 90 DK KOŞMUŞ BELLİ Kİ ACIKMIŞ ALMIŞ ELİNE DÜRÜMÜNÜ YİYOR. AFİYET OLSUN DA BİZE NE BUNDAN

20
0
yanıtYanıtla
KAPLAN:

Adam kul hakkı yemiyor yediği sadece bir dürüm neden bu kadar büyütülüyor olay

18
0
yanıtYanıtla
Nihat hat.:

Konuyu daha kac tane farklı yere çekicen:)

yanıt0
yanıt0
YAŞLI KURT:

Dürümcü tolgay geldi.. hehhe

5
12
yanıtYanıtla
efe can:

yaw ne sikantali Adam belki mac öncesi mac sitresinden dolayi yemek yiyememistir, mac esnasindana ekor ve enerji harcamis, normal böyle seyleri haber olarak yazipta kendi ve okuyucularin zamanini bosa harcamayin.

17
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

tMAMDA OYUN BITMIS 5 gol atmisiz . . . eve gidiyor yemekdemi yemesin oyuncular ??? hayret birsey bu habercilerde. . . hem tolgayinkisi devre arasiydi dürümü ismarlaridigi dikkatinizi cekerim

16
1
yanıtYanıtla
emlakci:

bu medya nın fenerbahçe ile derdi ne acaba fener maç kazanır yok dürüm yedi yok gol ofsayt yok oyle boyle bır kere daha anladım kı Büyüksün Fenerbahçe.

10
6
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Maçtan önce yemek yemezler. Muhtemelen şekeri düşmüştür. Ayrıca dürümü tercih ettiği için teşekkür ederiz. Başka fast-food yeseydi çok bozulurdum.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title