Haberler

Martin Skrtel'in Paylaştığı Fotoğraf Nedeniyle Tepki Gören Roman Neustadter Özür Diledi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrasında Skrtel, Neustadter ve Slimani ile birlikte fotoğraf paylaşmış, sarı-lacivertli taraftarlar da bu fotoğrafa tepki göstermişti. Fotoğrafta gülümseyen Neustadter, Fenerbahçeli taraftarlardan özür diledi.

Spor Toto Süper Ligin 17. haftasında Fenerbahçe'nin, Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrasında Slovak oyuncu Martin Skrtel, Roman Neustadter ve Islam Slimani ile birlikte Noel fotoğrafı paylaşmıştı. Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği mücadele sonunda neşeli tavırlar sergileyen oyunculara, sosyal medyadan büyük tepki gösterildi.

ABDÜLKERİM DURMAZ DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fenerbahçeli oyuncuların bu fotoğrafına Beyaz TV yorumcusu Abdülkerim Durmaz, "Pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar. Gidişiniz olsun, dönüşünüz olmasın inşallah." diyerek tepki göstermişti.

NEUSTADTER ÖZÜR DİLEDİ

Fotoğrafta güldüğü için eleştirilen Neustadter, "Gülümsememin maçla ilgisi yok. Kırdıysam özür dilerim. Fenerbahçe'yi ne kadar sevdiğinizi biliyorum. Ben de seviyorum ve kulüp için savaşacağım. 2. yarıya daha iyi hazırlanacağım." diyerek taraftarlardan özür diledi.

İşte o paylaşım:

Martin Skrtel'in Paylaştığı Fotoğraf Nedeniyle Tepki Gören Roman Neustadter Özür Diledi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Mustafa Öngel:

İyide kardeşim bizim Ramazan şeker kurban bayramımız var.hristiyanlarinda noelleri var.mac bitmiş forma çıkmış.kotu oynayabilirler orasi başka bir konu. Neymiş gülümsemiş ne yapsın adam onu bu takıma getirenlere hesap sorun bırakın bu işleri

13
1
yanıtYanıtla
No Comment:

Ozur dilemeyecek defolup gidecek

3
9
yanıtYanıtla
BABA ÖYLE DİYO:

BU ÜÇÜZ DİNGİLLER 1 GÖKHAN GÖNÜL ETMEZ

2
5
yanıtYanıtla
kralex:

SKRTEL kımse laf söylemye hakkı yokturr o takımda kalsın gerısı hepsını yollaaa

yanıt5
yanıt0
Dobra GSli:

Fenerde şu an bi şeyleri değiştirebilecek adamlar Alper, Valbuena, Skirtel, Neustadter ve Soldadodur. Çok iyiler demiyorum ama hiç değilse belli bi geçmiş ve kaliteleri var fevri davranıp abartmayın bu adamları kazanmaya bakın. Ulan sırf Ali Koç yüzünden biraz toparlanın istiyorum adam hiç haketmiyor bunları

6
0
yanıtYanıtla
zafer:

adam kasti kırmızı alarak evine yılbaşı kutlamasına gitti tabi gülümser

2
1
yanıtYanıtla
GS''li:

Mr. Neustadter, özür dilemek bir erdemdir. Bir spor insanı olarak size teşekkür ederim ancak güzide kulübümüz Fenerbahçe''mize faydalı olamayacağınızı düşünerek, Christmas tatiline gittiğiniz yerden dönmeyiniz, tatilinize devam ediniz, nasıl olsa maaşınız ödeniyor, maaşınızı alınız ve Fenerbehçe''mizi rahat bırakınız, daha fazla zarar vermeyiniz.

3
0
yanıtYanıtla
azo:

ADAMLAR. . SİZE BETON YETMEZ :) :)

0
2
yanıtYanıtla
adanalı:

ali koç adamsan fenerliysen şu yaratıkları ve comolliyi şu ülkeden kovarsın. takımı bitirdin lan bitirdin

1
1
yanıtYanıtla
BABA ÖYLE DİYO:

ALİ KOÇ YUMURTASI BU ÇAKALLARI BESLEMEK İÇİN Mİ GETİRDİN BU TAKIMA. BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZÜ SEN GÖREMİYOR MUSUN. BUNLARIN HEPSİNİ TOPLASAN 1 GÖKHAN GÖNÜL YAPMAZ İŞTE

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title