Haberler

Marsilya Sportif Direktörü'nden İrfan Can açıklaması: Hamle yapacağız

Güncelleme:

Fransız devi Marsilya'dan talip olduğu İrfan Can ile ilgili açıklama geldi. Kulübün sportif direktörü Pablo Longoria, transferle ilgili, "Önemli bir oyuncumuzu kaybettik. Önümüzdeki günlerde yerine birini bulmaya çalışacağız ama çok zor bir durum. Birçok değişkeni ve şartı analiz edeceğiz. Eğer yerine birini bulabilirsek, hamle yapacağız" dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemindeki İrfan Can Kahveci'ye Fransız kulübü Marsilya'nın da talip olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili açıklama NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen'den gelmişti. Dilmen %100 Futbol programında, milli futbolcuyu Marsilya'nın istediğini dile getirmişti.

Bu açıklamanın ardından gözler Fransız kulübüne çevrilirken, Marsilya'nın sportif direktörü Pablo Longoria orta saha transferi hakkında konuştu.

"ANALİZ EDECEĞİZ"

Longoria konuyla ilgili, "Sanson'un gidişiyle orta sahada önemli bir oyuncumuzu kaybettik. Önümüzdeki günlerde yerine birini bulmaya çalışacağız ama çok zor bir durum. Birçok değişkeni ve şartı analiz edeceğiz. Eğer yerine birini bulabilirsek, hamle yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Rıdvan Dilmen Galatasaray Marsilya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Hayri:

Tesekkurler marsilya umarım alırsınız zira bizim kulupler ederinden cok para verevekler ayñı çamdal ve potuk gibi.. konuşulan paranin yarısı bile etmez.

4
0
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

amma irfan can''mış be! bi talip olduk istemeyen kalmadı. alın sizin olsun.

3
0
yanıtYanıtla
baskan:

kesin gs lisin :D:D:D:

yanıt3
yanıt0
erkan:

millete avrupa kapisi olsunda ne olursa olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Sami:

İrfancan iyi bi oyuncu olabilir ama bahsi geçen paraları asla etmez taraftarın gazına gelipte sakın o paralar verilmesin zaten diagne de o hatayı yaptık yönetim sosyal medya ve taraftara göre transfer yapmasin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title