Haberler

Mardin'de yeni yıl mesajları

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, yeni yıl mesajı yayımladı.

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, yeni yıl mesajı yayımladı.

Tutaşı, 2020 yılının tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, 2019 yılının acısıyla tatlısıyla sona erdiğini kaydetti.

"Geride bıraktığımız yıla ülke olarak da birçok mutluluğu ve üzüntüyü sığdırdık. Günden güne güçlenen ülkemiz 2019 yılında da dünyada adından söz ettirdiği gibi mazlumun yanında ve umudu olmaya devam etmiştir." ifadelerini kullanan Tutaşı, şöyle devam etti:

"Terörle sözde değil özde ve gerçekten savaşan nadir ülkelerden olan Türkiye, 2020 yılında da aynı misyonunu arttırarak devam ettirecektir. Kendi ayakları üzerinde duran ve gemisinden uçağına kadar artık kendisi üreten ülkemiz son olarak kendi otomobilini de üretmeye başlamış ve dünyanın en güçlü devletleri arasında yerini almıştır."

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Orhan Miroğlu da mesajında, ülkenin içinden geçtiği bu zor süreçte, bekanın devamı için görev yapan mülki ve askeri görevlilerin, teröre karşı engin bir yurtseverlik ve fedakarlıkla hayatı bahasına mücadele veren asker, polis ve korucuların, yerel ve ulusal basından gazetecilerin, kanaat önderlerinin, aydınların, gençlerin, gençlere istihdam yaratmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan iş adamlarının yeni yılınızı en içten duygularla kutladığını belirtti.

Ülkenin zor süreçlerden geçtiği bu dönemde, ulusal birlik ve ulusal aidiyet bağlarımızın, adalet, özgürlük ve demokrasi temelinde daha da güçlenmesini temenni eden Miroğlu, şöyle devam etti:

"Ortak değerlerimizin güçlenmesi, anlamsız siyasal bölünmelerin yerini empatiye, karşılıklı hoşgörü ve helalleşmeye dayalı bir anlayışa bırakması, 2020 yılında da yegane dileğimizdir."

Kaynak: AA / Güncel

Artuklu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title