Haberler

Marca ve AS Gazetesi, Beşiktaş'ın Yeni Transferi Loris Karius'a En Kötü 11'de Yer Verdi

Güncelleme:

İspanyolların ünlü gazetelerinden Marca ve AS, geçtiğimiz sezonun en kötü 11'inde Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius'a da yer verdi

FIFA'nın yılın en iyilerini ödüllendirdiği "The Best" töreninden sonra, İspanyolların en önemli spor gazetesi Marca, 2017'nin en kötülerini seçti ve Liverpool ile Şampiyonlar Ligi finalinde kötü bir maç çıkaran, sonrasında Beşiktaş'a transfer olan Loris Karius'a da 11'de yer verdi.

Marca ve AS Gazetesi, Beşiktaş'ın Yeni Transferi Loris Karius'a En Kötü 11'de Yer Verdi

MESUT ÖZİL VE SNEİJDER DE LİSTEDE

Kalesinde Karius'un yer aldığı "en kötü 11"de orta sahada da tanıdık isimler yer aldı. Arsenal ve Almanya Milli Takımı ile tartışılan bir sezon geçiren Mesut Özil ile Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Nice'de kayıp bir dönem geçiren Wesley Sneijder de 11'de yer aldı.

İŞTE MARCA'NIN EN KÖTÜ 11'İ

Loris Karius

Benedikt Höwedes

Victor Lindelöf

Leonardo Bonucci

Tiemoue Bakayoko

Ganso

Wesley Sneijder

Mesut Özil

Alexis Sanchez

Luciano Vietto

Kelechi Iheanacho

Marca ve AS Gazetesi, Beşiktaş'ın Yeni Transferi Loris Karius'a En Kötü 11'de Yer Verdi

AS GAZETESİ, KARIUS VE ARDA TURAN'I SEÇTİ

İspanyolların bir başka spor gazetesi AS da yılın en kötü 11'inde Karius'a yer verirken, Başakşehir'e imza atan Arda Turan da en kötüler arasında gösterildi.

Marca ve AS Gazetesi, Beşiktaş'ın Yeni Transferi Loris Karius'a En Kötü 11'de Yer Verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Beşiktaş Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

TURİST ÖMER:

Beşiktaş gerçekten çok iyi bir kaleci aldı ilerleyen zamanlarda bunu herkes anlayacak Karius burada ikinci baharını yaşayacak

8
4
yanıtYanıtla
melo:

bence bjk cok iyi bir transfer yapti isterse kainatin en kotu 11 ine secilsin adam iyi kaleci final macinda yaptigi hata yuzunden melo da italya da yilin bidonu secilmisti ama burda akti adam arda yakismis bu listeye

9
0
yanıtYanıtla
dsad:

bu kadro türkiye liginde üst üste 10 yıl şampiyon olur.

5
3
yanıtYanıtla
Cengo:

Kesinlikle katılıyorum, Ali Başkan al sana liste işte Comolliye boşuna maaş ödeme

yanıt0
yanıt0
Cengo:

Bir Fenerli olarak kesinlikle katılmıyorum muhteşem bir kaleci, yönetimin yaptığı transfer başarısıdır ilerleyen zamanlarda çok iyi paralara tekrar büyük bir takıma satılacağını düşünüyorum.

4
0
yanıtYanıtla
mıstık:

bukadar kötüyse nasıl şampiyolar liginde takımını finale getirdi öbür kaleciler niye finale getiremedi

2
1
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

iyi kaleci ama sunu da bilelim kaleci ne kadar iyi olursa olsun iş defansta bitiyor kötü defans olursa en iyi kaleci bile her maç rahat üç tane yer

1
0
yanıtYanıtla
Deha:

BJK defolu maldan yararlanmiş

1
0
yanıtYanıtla
AlpBJK:

Kalecimiz Beşiktaşa gelen en iyi kaleci. Zaten avrupada son maçta hata yapmasa biz böyle kaleciyi rüyamızda görürdük.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title